Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 4 κρούσματα - Στον αέρα το ματς με Aστέρα Τρίπολης

 Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 4 κρούσματα - Στον αέρα το ματς με Aστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/1, 15.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όμως το ματς είναι πιθανό να μη γίνει καθώς στα τεστ που έγιναν σήμερα (2/1) στο Κορωπί βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τέσσερα μέλη της ομάδας.


Αν σε αυτά προσθέσουμε τον Μαουρίσιο που βρίσκεται σε καραντίνα στην Βραζιλία ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει στα πέντε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης να αναβληθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λάζλο Μπόλονι δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν το πρωί της Κυριακής σε rapid test κι ανάλογα με τα αποτελέσματα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

 Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Μπόρχα Χιμένεθ καλείται να προβεί σε αλλαγές, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Επιπλέον, εκτός θα μείνει και ο Ριέρα λόγω θλάσης. Τέλος, ούτε οι Βλάχος και Τασούλης θα βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 1. Παπαδόπουλος, 93. Μιχαήλ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4. Πασαλίδης, 15. Suarez, 22. Παναγιώτου, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 34. Matricardi

ΜΕΣΟΙ 5. Capilla, 6. Valiente, 8. Borja Fernandez, 12. Munafo, 17. Iglesias, 40. Santonja-Sito

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ10. Luis Fernandez, 11. Crespi, 19. Jauregi, 30. Barrales