Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1: Ο Μανδάς κέρδισε τον Λοντίγκιν.

 https://www.fosonline.gr/media/news/2021/01/31/126522/main/pas-giannina-atropmitos-0-1.jpg

 Ο Ατρόμητος με σκόρερ τον Αγκάγιεφ στο 5' πέρασε από τα Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ, σε έναν αγώνα όπου οι δυο τερματοφύλακες (Λοντίγκιν, Μανδάς) έκλεψαν την παράσταση και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για είσοδο στην εξάδα.. Ο ΠΑΣ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Μανδά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Βέβαια και ο Λοντίγκιν από την πλευρά του, σε αρκετές περιπτώσεις, είπε όχι στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να...καθαρίσουν τον αγώνα αλλά ο έμπειρος πορτιέρε ήταν επίσης σε φοβερή μέρα.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Ούμπιδες στο 71', σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπου παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, είχε φάσεις, ρυθμό και μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Οικονομόπουλος (62’ Σάλιακας), Παντελάκης, Κάργας, Πήλιος – Κάστρο (82’ Νάουμετς), Λιάσος (46’ Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62’ Παμλίδης) – Λεό (83’ Μιλιντσεάνου), Κρίζμαν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς – Νάτσος, Γούτας , Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (91' Στρούγγης)– Ούμπιδες (94' Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης – Ραμπέγιο (92' Κωτσόπουλος), Αγκάγιεφ (60’ Γιακουμάκης) – Εντομβόνγι (46’ Μάτιτς)