Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης...κόλλησαν στο 0-0 Νίκησε η βροΧή... - Στο +8 ο Ολυμπιακός .

 ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Νίκησε η βροΧή... - Στο +8 ο Ολυμπιακός  

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης...κόλλησαν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Πρώτο 0-0 για τον Άρη στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μένει οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυναμικά, είχε αρκετές στημένες μπάλες αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί. Ο ΠΑΣ μετά το 20' ισορρόπησε και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία ενώ η ομάδα του Μάντζιου ήταν αυτή που σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή Τσαγκαράκη, ο οποίος είδε και τη φάση μετά τη σχετική ειδοποίηση από τον VAR.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης – Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σάλιακας – Σιόντης, Ντομίνγκεθ (89' Λιάσος), Καρτάλης, Μπρένερ (74’ Λεό) – Παμλίδης (93' Πανουργιάς), Κρίζμαν (89' Ελευθεριάδης)

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Μπουσέ – Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα (56’ Σούντγκρεν) – Σάσα, Τζέγκο - Μαντσίνι, Σίλβα (56’ Λόπεθ), Γκάμα (78' Γκαρσία) – Μάνος