Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΡΒΕΝΙ: Ελληνική επιτρπέζια Αντισφαίρηση - Πρεμιιερα στο πρωτάθλημα της Α1 εθνική κατηγορία ανδρών ( Απευθείας live σύνδεση μα το Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου)

 Επιτραπέζια Αντισφαίριση 1η & 2η Αγωνιστική Α1 Ανδρών 


Ήρθε η ώρα να παιχτούν οι… πρώτοι πόντοι για την περίοδο 2020-2021 και στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με δύο αγωνιστικές στους ισάριθμους ομίλους άρχισε πριν λίγη ώρα στο Δερβένι Κορινθίας η Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.  

Θυμίζουμε ότι στο 1ο γκρουπ της Α1 ανδρών βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, το Πέρα Αθηνών, ο Ίφιτος Πατρών, ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου και ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς, ενώ στο 2ο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Ταταύλα, ο Ο.Α. Χανίων, η Ε.Α. Βόχας και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά. 

Οι αγώνες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών κι εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα. 

Στην 1η κατηγορία απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, πάντως συγκρούονται τα δύο πρώτα φαβορί στο 1ο γκρουπ, ο Παναθηναϊκός και το Πέρα Αθηνών αντίστοιχα.   

Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαίους αγώνες μέσα από την ιντερνετική κάλυψη από live streaming από το Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου

Τη μετάδοση προσφέρει στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Α.Ο. Ξυλοκάστρου, ο οποίος βοηθά στη διοργάνωση των αγώνων έχοντας και τη συμπαράσταση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.