Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1 / Πήραν τον βαθμό με παίκτη λιγότερο οι Αγρινιώτες

 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Πήραν τον βαθμό με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι (highlights) 

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Αγρίνιο (1-1). Οι Αρκάδες που από το 15' έπαιζαν με παίκτη παραπάνω - λόγω αποβολής του Βάντερσον με απευθείας κόκκινη - προηγήθηκαν με τον Μπαράλες (45') αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι (54').                                            Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα από το ξεκίνημα, είχε φάσεις και δοκάρι με τον Μουνάφο
Οι Αρκάδες αν και είχαν την πρωτοβουλία δεν μπορούσαν να σκοράρουν και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, τους...έσωσε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που σταμάτησε τον Αριγίμπι. Μάλιστα στο φινάλε του α' μέρους ο Αστέρας πήρε και το προβάδισμα με το γκολ του Μπαράλες (45').

 Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός αν και με παίκτη λιγότερο, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος και ισοφάρισε με το καταπληκτικό φάουλ του Αριγίμπι (54'). Από εκεί και πέρα, το ματς έγινε...ροντέο με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ - Τζανακάκης (70' Μεντίνα), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον - Τσιγγάρας (70' Ταχάρ), Ντάλσιο - Αριγίμπι, Μάζουρεκ (84' Μεντόσα), Ντίας – Ματσόλα (90'+1' Βέργος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ρασταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής - Μουνάφο, Βαλιέντε (80' Ιγκλέσιας) - Σίτο (69' Αλί Μπαμπά), Ριέρα (80' Γκόμες), Κρέσπι (69' Τιλίκα) – Μπαράλες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης  1 - 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

16.00: Παναθηναϊκός - Άρης

Δύο ματς στην επαρχία, σε Τρίπολη και Λάρισα, μόνο ένας βαθμός ο πενιχρός απολογισμός του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της περιόδου. Από νωρίς στην πίεση οι πράσινοι και ιδιαίτερα ο προπονητής Ντάνι Πογιάτος. Τα περιθώρια έχουν ήδη στενέψει και η αυριανή (16.30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη αποκτά μεγάλη σημασία για τον Ισπανό και τους παίκτες του που θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Για μια ακόμα φορά εκτός πλάνων παραμένει ο ανέτοιμος Βιγιαφάνες, οι τραυματίες Αγιούμπ, Ιωαννίδης, Μαυρομάτης και ο ασθενής Αντονίτο. Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πογιάτος είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης. 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Στην αποστολή των Θεσσαλονικέων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμπεριλαμβάνονται οι: Κουέστα, Μπουσέρ, Ματέο Γκαρσία, Κρίστιαν Λόπεζ, Τζένγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Σούντγκρεν, Αντεμ, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

18.15: Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ


Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή σαββατιάτικη (3/10) προπόνηση η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον κυριακάτικο (4/10) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ (ώρα έναρξης 18:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Τιμωρημένος για το ματς με τη Λάρισα είναι ο Τάσος Λαγός, ο οποίος είχε αποβληθεί στον τελευταίο αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε τα ονόματα των είκοσι ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Ραΐλι, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Πατράλη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα και Φατιόν.

Την αποστολή για το ματς της Κυριακής (4/10, 18:15) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Γλυνό, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπάρβ, Χαλάτση, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακά, Τόρζε, Τρούγιτς, Πλατέλλα, Ντουρμισάι και Ζαχαράκη.

18.15: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.  αποτελούν οι:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κούτσια, Σφιντέρσκι, Τσόλακ. .
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε μετά το τέλος της δουλειάς την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκη, Βάις, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς, Βαφέα, Κοροβέση, Μεγιάδο, Μίγγο, Στάικο, Νέιρα, Ναμπί, Σαρντινέρο, Στάρτζεον, Γρίβα, Σολίς, Γκαργκαλατζίδη, Γιάννου.

 20.30: ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός


Έτοιμος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Ηπείρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της με τους Πειραιώτες και ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Πανουργιά, Πηλιο, Οικονομόπουλο, Σιόντη, Καρταλη, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσο, Λώλη, Ελευθεριάδη, Παμλίδη, Λεό και Κριζμάν.

Θερμότατη υποδοχή επεφύλασσαν δεκάδες Γιαννιώτες φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο με συνθήματα και καπνογόνα!

21.45: Ατρόμητος - ΑΕΚ

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι ετοιμάζεται ο Ατρόμητος για το ματς της Κυριακής (21:45) με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα του Περιστερίου ωστόσο βρίσκεται στην αποστολή του Ατρόμητου, όπως και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις.

Εκτός έμειναν οι Γκαλβάο και Μουνίθ με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο τραυματίας.

Αναλυτικά την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ρισβάνης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

 Δίχως τον Χρήστο Αλμπάνη, που ταλαιπωρείται από ίωση (ενώ φέρεται να έχει ζητήσει μεταγραφή σε πολωνική ομάδα), αλλά και τον Ενομπακάρε, που «κόπηκε», η αποστολή της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα, για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Κατά τα λοιπά από την αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι «κόπηκε» ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ενώ σε αυτή βρίσκονται οι:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/10

19.30: Λαμία - Βόλος