Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Θρήνος για τον θάνατο του αλεξιπτωτιστή – Συλληπητήρια Μητσοτάκη

  

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και όλοι οι Έλληνες θρηνούν σήμερα ένα παλληκάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική νυχτερινή άσκηση», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο συλληπητήριο μήνυμά του για τον τραγικό θάνατο του αλεξιπτωτιστή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβεβαιώνει ότι οι συνθήκες της οδυνηρής απώλειας σίγουρα θα διαπιστωθούν και προσθέτει η πολιτεία θα βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του λοχία «που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος».

«Μίλησα ήδη με τον αδελφό του, που ανήκει επίσης στις επίλεκτες δυνάμεις μας. Και ένιωσα διπλά λυπημένος. Αλλά και διπλά υπερήφανος. Από αυτόν, και όλους τους συναδέλφους του, ένα μόνο ζητώ: Κάντε το πένθος για τον χαμένο συμπολεμιστή, θάρρος και πείσμα για την υπεράσπιση της πατρίδας. Θα είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη του», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

=========

Τα συλληπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του λοχία, εξέφρασε ο Θοδωρής Δρίτσας, Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου λοχία, «με την  επιτακτική προσδοκία ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα τους, όπως είναι χρέος της να πράξει».