Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ισοπαλία με ένταση στη Λαμία ( 1 - 1 ) με την ΑΕΛ

Λαμία – ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία με ένταση και τετ α τετ Κούγια-Παπαϊωάννου στο ΔΑΚ 

Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας σε ένα ματς όπου δεν έλειψε η ένταση.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 51’ όταν ο Ρόμανιτς έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Νάγκι.

Στο 62’ η Λάρισα έφερε το ματς στα ίσα. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τόρζε, ο Μιχαήλ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η ΑΕΛ στο 80’ είχε δοκάρι με τον Ζαχαράκη.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε τετ α τετ

με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, το «αφεντικό» της ΠΑΕ Λαμία. Οι δυο τους πριν από λίγους μήνες είχαν ανταλλάξει «επιθετικές» ανακοινώσεις.

Να σημειώσουμε πως πριν από το ματς υπήρξε μια μικρή ένταση αφού έξω από το γήπεδο υπήρχαν φίλοι της Λαμίας που αποδοκίμασαν έντονα τους φιλοξενούμενους ενώ κατά τη διάρκεια του ματς από τις γύρω ταράτσες ακούστηκαν συνθήματα για τον Ντουρμισάι (έχει παίξει στη Λαμία με επιτυχία) με τον τελευταίο να...απαντάει προς την πλευρά των οπαδών που ήταν φυσικά εκτός γηπέδου.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (76′ Προβυδάκης), Βύντρα, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νιάσε (74′ Μπουλούλης), Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Κωστίκας (70′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (81′ Βλαχομήτρος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Αλί Μοχάμεντ, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Ντουρμισάι.Έπαιξαν και οι: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Δάκτυλας, Γλυνός, Πλατέλλας, Ζαχαράκης, Πινακάς.