Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΑΣΟΥ ΓΚΙΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής πραγματοποίησε χθες Τρίτη 18 Αυγούστου, ενημερωτική επίσκεψη στην Περαχώρα, στο Αλεποχώρι, στον Σχίνο, στα Στραβά, στη Στέρνα και στη Λίμνη Ηραίου, μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών  «’Ωρα για Δράση» και «Αλλάzουμε ΜΑΖΙ» , κ.κ. Δημήτρη Βασιλείου και Ιωάννη Καραπανάγου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνοδευόμενος από τους δύο επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας 

 Πισίων κ. Δημήτρη Λάμπρου, καθώς και με επιχειρηματίες και κατοίκους των προαναφερθέντων περιοχών, ακούγοντας, με ιδιαίτερη προσοχή, τα προβλήματα που του εξέθεσαν. Αναφέρθηκαν ακόμα στην αναγκαιότητα βελτίωσης των δρόμων  Σχίνου, Στραβά, Στέρνας, καθώς και στην ολοκλήρωση της Επαρχιακής οδού Περαχώρας-Ηραίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη - όπου ενημερώθηκε άμεσα για την επίσκεψή του στις ανωτέρω περιοχές - τόνισε πως άμεση προτεραιότητα της ΠΕ Κορίνθου αποτελεί η καθημερινότητα του πολίτη με ότι αυτό συνεπάγεται και πως βασική επιδίωξη όλων είναι η επίλυση των προβλημάτων αυτών, στο πλαίσιο ενός εφικτού χρονοδιαγράμματος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ