Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Το Αντάμωμα των "Τσελιγκάδων" Πελοποννήσου αναβάλλεται


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση



Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου «οι Τσελιγκάδες» με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, απέναντι στα μέλη μας αλλά και στους φίλους του Συλλόγου, σας ενημερώνει ότι, λόγω των εξελίξεων σε σχέση με τον νέο κορωνοϊό COVID-19 και των οδηγιών/κατευθύνσεων που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το προγραμματισμένο καλοκαιρινό Αντάμωμά μας αναβάλλεται.
Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η συμμόρφωση όλων μας με τις οδηγίες κρίνεται αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και να περιορίσουμε τη νόσο. Στόχος όλων μας είναι η επαναφορά στην κανονική ζωή το συντομότερο δυνατόν.
Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Αυτό λέμε κι εμείς. Ευχόμαστε πολύ σύντομα αυτή η περιπέτεια να αποτελεί παρελθόν. Υγεία σε όλους, καλή δύναμη, υπομονή και αλληλεγγύη.!


Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου "Οι Τσελιγκάδες"