Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ο Ολυμπιακός πάει την ΕΠΟ στα δικαστήρια αν δεν ορίσει αύριο, Πέμπτη, τον τελικό του Κυπέλλου!


Νέο εξώδικο στην ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο πως αν δεν ορίσει άμεσα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τότε θα προσφύγει στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Επειδή σύμφωνα με τα

ανωτέρω συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα ότι η ΕΠΟ περιφρονεί κατά τρόπο παντελώς προκλητικό τις θεμελιώδεις ποδοσφαιρικές αρχές της ακεραιότητας του αθλήματος και της προκηρύξεις, τους κανονισμούς την λογική και το ποδόσφαιρο καθ’ εαυτό, κι όλα αυτά για να εξυπηρετήσει ανοίκειες σκοπιμότητες.

Επειδή, οι ως άνω παράνομες αποφάσεις σας και συμπεριφορά και οι σοβαρές πολυεπίπεδες συνέπειες αντιβαίνουν και στον καταστατικό σκοπό της Ομοσπονδίας και πιθανότητα στοιχειοθετείται (είτε αυτουργία, είτε συμμετοχή εν απόπειρα ή τετελεσμένη), στο αδίκημα της απιστίας κατ’ αρ. 390 ΠΚ ΕΠΟ και μάλιστα, αναλόγως των ειδικών συνθηκών, ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος.

Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας. Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την ως άνω παράνομη και δόλια συμπεριφορά σας. Σας καθιστούμε υπεύθυνους και ατομικά ως Μέλη της ΕΕ/ΕΠΟ για οποιαδήποτε ζημία έχουμε υποστεί και θα υποστούμε ως ΠΑΕ από την χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της αναμέτρησης για την 30ή /08/2020.

Σας καλούμε όπως ορίσετε τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το αργότερο ως την 30ή /07/2020.

Αλλιώς και σε κάθε περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων της χώρας, πολιτικών και ποινικών, για την προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως Εταιρείας και ως Μέλους της ΕΠΟ καθώς και την αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας θα υποστούμε από τη συμπεριφορά σας».