Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

TO BRAS DE FER ΕΝΟΣ ΑΝΟΗΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Ανασχηματισμό απαιτεί το παρακράτος εν μέσω καύσωνα, διορθωτικές κινήσεις απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύζυγος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Οι πληροφορίες φέρουν το Βαθύ κράτος της Ελλάδας με απερχόμενο Πρέσβη βαθιά δυσαρεστημένους από τον Έλληνα Πρωθυπουργό που δεν έχει προβεί στις κατάλληλες κινήσεις διακυβέρνησης ώστε απρόθυμοι Υπουργοί και κυρίως Υφυπουργοί σε ευαίσθητους τομείς όπως Οικονομίας και Άμυνας δεν υπογράφουν και δεν διευκολύνουν επενδύσεις υποστήριξης συμφερόντων διαφόρων επιχειρηματιών απροσδιόριστων κεφαλαίων. Επενδυτές αόριστου περιεχομένου, μπροστάρηδες της εξασφάλισης ακτών μέσα από επιχειρήσεις βιτρίνα, ντυμένες με την εθνική άμυνα μας με ανορθόδοξες δυνάμεις.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης, σύμφωνα με ελληνόφωνα μέσα ενημέρωσης ελληνικής, πολυεθνικής και αλλοδαπής ιδιοκτησίας, ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες για τον επικείμενο ανασχηματισμό περιορισμένης έκτασης, τόσο όσο χρειάζεται προφανώς να εξουδετερωθούν ή να απομακρυνθούν οι ανεπιθύμητοι. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και αρμόδιος για την ενημέρωση των Ελλήνων κ. Πέτσας διέψευσε τον Υπουργό Επικρατείας που συγκατοικεί στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά μικρή σημασία και ίσως βαθμό ειλικρίνειας φαίνεται να έχει ο Έλληνας Υφυπουργός. Το πιθανότερο δε να απομακρυνθεί και ο ίδιος ως μία ασθενή και ανεπιθύμητη πέτρα του Μαξίμου.

Δεν κρύβουν τη χαρά τους σπόνσορες και κομπάρσοι, εκλεγμένοι και μη δημοκρατικά και σέρνουν το χορό των δηλώσεων περί ανέμων, υδάτων και συζύγων σε οικονομία και άμυνα στην προσπάθεια διαγκωνισμού ποιος θα είναι ο καλύτερος κομπάρσος του Βαθέως Κράτους. Το παγκόσμιο χτύπημα σε πατριώτες Έλληνες που πλούτιζαν εις βάρος στρατηγικής σχέσης της Ελλάδας ήταν σκληρό και η κατάληψη κυβερνητικών θέσεων αποτελεί την αντεπίθεση σε εκείνους που τόλμησαν να θίξουν τα παγκόσμια  υπερατλαντικά ζωτικά συμφέροντά τους. Ένας σκοτεινός ιστός καλυμμένος με σκόνη που έφερε εις πέρας την αιώνια υποδούλωση της Ελλάδας και τον 21ο αιώνα τη δυστυχία των Ελλήνων με απώτερο σκοπό τον ακρωτηριασμό της.

Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το συμφέρον της Ελλάδας για κυβερνητική σταθερότητα και αναζητεί να ανοίξει την κερκόπορτα και πάλι με απλές διορθωτικές κινήσεις που θα είναι ανασχηματισμός χωρίς να είναι ανασχηματισμός. Πολιτικό δούλεμα ολικής εξυπηρέτησης σκοτεινών συμφερόντων που θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες σε Οικονομία και Άμυνα με προέκταση στην Υγεία μας. Δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ότι είναι καιρός για τα μπάνια του λαού και όχι για επιζήμιες πολιτικές κινήσεις. 

Ευχόμαστε να αντιληφθεί εγκαίρως πού οδεύει και να πάρει το δρόμο για το βουνό πριν ολισθήσει στην ικανοποίηση των ρουσφετιών της Μαντάμ "Ο" και των ευπατριδών εκτός και αν επιδιώκει να εντάξει την Ελλάδα επίσημα στους ηττημένους του  Πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες το φθινόπωρο και δραπετεύοντας στη συνέχεια μέσα στην οικονομική ανέχεια και την εθνική πανωλεθρία.

Εις Υγείαν μας λοιπόν ο καιροσκοπισμός Μητσοτάκη και ευχές για σθεναρή Άμυνα στην Οικονομική λαίλαπα που φέρεται να επιζητά με τις δηλώσεις-κινήσεις του. Να του υπενθυμίσουμε ότι άλλο ο κ.Τσιόρδας επιστήμονας και άλλο πολιτικός, άλλο ένας σύμβουλος και άλλο ένας Υφυπουργός και κυρίως άλλο ένας κυρίαρχος Υφυπουργός της Άμυνας και άλλο ένας κομπάρσος της αλλοδαπής. Δεν απαιτείται μία κυβερνητική αστάθεια για την απομάκρυνση ενός Υφυπουργού Άμυνας κατ'εντολή του Βαθέως Ανθελληνικού Κράτους.

"Μη μου τους κύκλους τάραττε", αναφωνούσε ο Έλλην φιλόσοφος και οι βάρβαροι εξεγείρονταν. Το ζητούμενο παραμένει ποιους εκπροσωπεί ο κ.Μητσοτάκης, τελικά. Το συμφέρον του ελληνικού λαού ή το συμφέρον του Βαθέως Ελληνικού Κράτους. Θα φανεί στο χειροκρότημα ή την κατακραυγή που θα είναι πιο δυνατά και από το βύθισμα της "Έλλης" στην Τήνο...
 

Thedayaftergr