Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Φορτούνη - Λοβέρα για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Φορτούνη - Λοβέρα για την ενδεκάδα
Όλα ανοικτά... Αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν στο 100% τον αντικαταστάτη του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και έχει αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Δεν το έχει «αποκαλύψει» όμως μέσω των προπονήσεων, καθώς και στην τελευταία δοκιμή τα μπέρδεψε κάπως τα πράγματα.
Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι η «μάχη» για τη θέση του Γάλλου θα παιζόταν ανάμεσα σε Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη. Τελικά, όσο περνούσαν οι μέρες, ο Ραντζέλοβιτς υποχωρούσε και «ανέβαινε» αισθητά ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός εμφανιζόταν μάλιστα και φαβορί έναντι του Φορτούνη,
ενώ οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Λοβέρα και ο αρχηγός άφησαν εκτός «μάχης» οριστικά τον Ραντζέλοβιτς και «κονταροχτυπιούνται» πλέον οι δυο τους για τη... φανέλα του Βαλμπουενά. Στο 50-50 λοιπόν...
Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας στα δύο άκρα της άμυνας, οι Μπα και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, ο Μασούρας στο δεξί «φτερό» και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.
Ο Μαρτίνς από την πλευρά του πάντως, τα τελευταία 24ωρα έχει κλείσει τους παίκτες του στην αίθουσα προβολής βίντεο και τους δείχνει Παναθηναϊκό, το πώς αμύνεται, πώς επιτίθεται, τις αδυναμίες του, τα ατού του, μιλάει ξεχωριστά για ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Κι όλα αυτά είναι ένα μικρό δείγμα για την προσοχή και τη συγκέντρωση που ζητάει από τους παίκτες του να έχουν απέναντι στους «πράσινους».

======
 Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (21/6) στο Φάληρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.
Σύμφωνα με όσα έδωσε στο φως της δημοσιότητας η «πράσινη» ΠΑΕ, ο Αργεντινός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης προπόνησης με αποτέλεσμα ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης, να τον αφήσει εκτός αποστολής. Σημαντική απόφαση από τον Έλληνα προπονητή που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.
Η αποστολή αποτελείται από τους Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ινσούα, Γιόχανσον, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Περέα, Νάγκι, Μπεκ και Τζαβίδας.