Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Κόρινθος: Ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας: Ήταν αμαζόνα


Ο πατέρας της 23χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση ρουτίνας, λύγισε μπροστά στην κάμερα ζητώντας απαντήσεις.Ο Παναγιώτης Μπιστολάκης μίλησε στην εκπομπή του Mega Live News για το πως η κόρη του έπεσε σε κώμα και έπειτα από μάχη 10 ημερών στην εντατική κατέληξε.
«Το ήξερε πολύ καλά ο γιατρός ότι ήταν επείγον περιστατικό και δεν την έβαλε μέσα. Γιατί την κράτησε στο νοσοκομείο. Θα φωνάξω! Την κράτησε στην κλινική του 7 – 8 ώρες. Γιατί;»

Οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού του. Ο πατέρας της 23χρονης Αλεξάνδρας ξεσπά. Ρίχνει την ευθύνη στον γιατρό που της έκανε μια επέμβαση ρουτίνας στην Κόρινθο. Μια μέρα μετά , το νεαρό κορίτσι έπεσε σε κώμα έχοντας πάθει σηψαιμία. 23 μέρες μετά κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.
«Καθυστέρησε το παιδί μου και για αυτό δεν πρόλαβε και πέθανε. Δε θα το ξαναδώ. Αύριο θα το δω μόνο, νεκρό. Δε θα το ξαναδώ το αγγελούδι μου». Η οικογένεια της Αλεξάνδρας έχει «βυθιστεί» στοπ πένθος. Η μητέρα της έχει9 καταρρεύσει. Όσο οι ώρες περνούν η ιδέα ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της είναι αβάσταχτη.

«Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος. Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο, ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί; Ήταν κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πω. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα».
Ο χειρότερος εφιάλτης μιας μάνας. Αύριο στις δέκα το πρωί θα αποχαιρετήσει για πάντα το παιδί της. Στο πλευρό της, ο σύζυγός της προσπαθεί να την στηρίξει.
Η Αλεξάνδρα πριν από 25 μέρες έκανε μια απλή επέμβαση. Λίγες ώρες μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το πρωί της επόμενης ημέρας η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Οδηγήθηκε ξανά στην ιδιωτική κλινική όπου παρέμεινε για ώρες έως ότου φύγει τελικά για το «Γεννηματάς», αργά το μεσημέρι.
«Σε μας ήρθε σε άσχημη κατάσταση με τοξικό σοκ, έκανε τεχνικό νεφρό, τη διασωληνώσαμε. Για 23 μέρες νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ όπου και απεβίωσε», λέει η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.
Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε συγγενείς και αγαπημένους.

Newsroom eleftherostypos.gr