Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μπροστά από την ξεθωριασμένη θρησκεία μας και ενώπιον της επιστήμης ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έστειλε το μήνυμα της μάχης εναντίον του αόρατου εχθρού, του χαμένου χρόνου της Ελλάδας και της σημασίας της οικογένειας στην πολιτική.

Πολύ αργά ο κ.Μητσοτάκης δείχνει να συνειδητοποιεί τις αξίες και αρχές του Γένους μας και το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού του Πολέμου. Επέλεξε να στηριχτεί στο χθες της Ελλάδας, τη γενεσιουργό αιτία αυτού του Πολέμου στο μακρινό Γουχάν και σε ένα μοντέλο διακυβέρνησης με επιτελικό κράτος και σαθρά θεμέλια για να κυβερνήσει και να κερδίσει έναν χαμένο πόλεμο. Το μόνο που του μένει  είναι το μαστίγωμα των Ελλήνων με αυστηρότερο εγκλεισμό. Πήρε τη ζωή μας, τη θάλασσά μας και την εργασία μας για να φέρει μετανάστες της Αφρικής και της Ασίας να κοιτάμε από τα παράθυρα του σπιτιού μας.

Δεν άλλαξε σε τίποτα την επικοινωνιακή τακτική του με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα και με το κρητικό νταούλι του μας φέρνει μία εθνική καταστροφή. Μία δεύτερη χρεοκοπία μετά εκείνη του Κ.Καραμανλή και ως ένας νέος Παπανδρέου να αδημονεί με νέα απάνθρωπα Μνημόνια για την προστασία της ντόπιας σαπίλας.
Η δόξα του καθηγητή Τσιόδρα δείχνει το καταφύγιο της 7μηνης αποτυχημένης πολιτικής που δεν άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα. Καναλάρχες και ολιγάρχες παρέμειναν ίδιοι όπως τότε που χρεοκόπησε η Ελλάδα και τα πάντα εξακολουθούν σάπια στη χώρα μας όπως απεικονίζονται σε κάθε διεθνή κατάταξη. Τον κόπο εργαζόμενων στην υγεία και την ασφάλεια καπηλεύονται για να το παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα του δήθεν οργανωμένου Κράτους.

Το αύριο θα είναι η ταφόπλακα που θα φέρει το όνομα Μεταπολίτευση με τελευταίο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Μαντάμ "Ο" ψάχνει το νέο θύμα της για να σερβίρει τη φτώχεια μας και να διατηρήσει ανέπαφη τη νομενκλατούρα της. Ο κ.Τσιόδρας αποτελεί το τέλειο πρόσωπο για τον νέο Πρωθυπουργό μας.

Αδαής από πολιτική έχει δει μόνο το τυράκι τους.

Ζητείται Πρωθυπουργός για να σώσει την παμφτωχή, χρεοκοπημένη και κατεστραμμένη Ελλάδα από την τελική χαψιά από το αδηφάγο διεθνές οργανωμένο έγκλημα. Ζητείται Πρωθυπουργός που θα ξορκίσει τα δαιμόνια με τα οποία επέλεξε να συνεργαστεί και το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr