Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του έργου «Ανακατασκευή παλαιού γηπέδου ποδοσφαίρου Ξυλοκάστρου

https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/media/k2/items/cache/c8c03a14b880e1993c74db74663b0cf1_L.jpg
 Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV, την 15 Απριλίου 2020 του έργου «Ανακατασκευή παλαιού γηπέδου ποδοσφαίρου Ξυλοκάστρου», με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Το έργο της απαραίτητης αυτής αθλητικής υποδομής έχει χρηματοδότηση 600.000 ευρώ η οποία έγινε πραγματικότητα μετά το υπ”αριθμόν 5796/24-02-2020 αίτημα ένταξης του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, την κατανόηση της αναγκαιότητας της συγκεκριμένης ένταξης από το Υπουργείο Εσωτερικών και την συμβολή του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα, ο οποίος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια απαραίτητης χρηματοδότησης του Δήμου μας.
Με τη χρηματοδότηση αυτή σύντομα θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον τόπο μας, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Επόμενος στόχος μας παραμένει η εύρεση χώρου για την κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου και ενός στίβου ώστε η ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα.


gipedo

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης