Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Επέστρεψε στη Μονεμβασία δυνατός ο Κώστας έπειτα από την χειρουργική επέμβαση


Χάρη στη βοήθεια όλων όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στάθηκαν κοντά στο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα του Κώστα Καλλάς, ο τελευταίος μπόρεσε και πραγματοποίησε με επιτυχία, την Πέμπτη (27/02/2020), την πρώτη και σημαντικότερη χειρουργική επέμβαση. Με αυτή, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ομάδα ειδικών γιατρών μπόρεσε να σταματήσει την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από την μύτη.
Έτσι από την Κυριακή (01/03/2020) ο Κώστας επέστρεψε στη Μονεμβασία,
προκειμένου να αναρρώσει και να προετοιμαστεί για τις επόμενες δύο (2) χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαρά κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.
Η μητέρα του στο ταξίδι της επιστροφής δήλωσε : “Και ο γλυκός δρόμος της επιστροφής! Ευχαριστούμε το Θεό, τον κόσμο που μας στάθηκε, τους εξαίρετους γιατρούς και το άψογο  προσωπικό”.
Ο Κώστας Καλλάς στο σπίτι του μετά την χειρουργική επέμβαση
Το monemvasianews.gr και οι φίλοι του Κώστα, αισθάνονται την ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης σε όλους εκείνους που στηρίζουν, ενισχύουν και ενδυναμώνουν αυτή μας την προσπάθεια . Έχουμε χρέος επίσης να επαινέσουμε τον καθένα ξεχωριστά και όλους εκείνους, που έκαναν το πρόβλημα του Κώστα δικό τους πρόβλημα, δίνοντας μας μοναδικά μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή.
Να ενημερώσουμε τέλος ότι μέχρι σήμερα, 14 ημέρες μετά το ξεκίνημα της προσπάθειας μας, στον ειδικό ερανικό λογαριασμό έχει συγκεντρωθεί πόσο που ξεπερνά τις 27.000,00€. Ακόμα 23.000,00€ προκειμένου να φτάσουμε το στόχο μας, δίνοντας σιγά-σιγά πίσω τη ζωή που αξίζει στον Κώστα.
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν στον ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα,  ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518 IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518 Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ
Η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι η υπέρτατη αρετή. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΝΕΛΑΚΗΣ gvounelakis@gmail.com