Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Συνεπής τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας


Λουτράκι, 18 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνεπής τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας
Στο πλαίσιο του κοινού αγώνα που δίνουμε, ως μέλη του κοινωνικού συνόλου απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού  που πλήττει και τη χώρα μας,  ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας  - Αγίων Θεοδώρων και η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη έχει επιφορτιστεί με αυξημένη ευθύνη και καθήκον να προστατεύσει -στο μέτρο του δυνατού- τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών, ο Δήμος λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των υπηρεσιών, των δημοτών και των επισκεπτών του και έχει προχωρήσει μεταξύ άλλων σε τακτές απολυμάνσεις των δημόσιων χώρων και των δημοτικών κτηρίων. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ληφθεί μέτρα αυξημένης τήρησης των κανόνων αυτοπροστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά διαλύματα) με την ενίσχυση του κατάλληλου εξοπλισμού και μέτρα που προστατεύουν την υγεία των πολιτών, των εργαζόμενων και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δημοσιεύματα και μικροπολιτικές που αποτυπώνουν το αντίθετο, δεν είναι μόνο επικίνδυνα αλλά στέλνουν και λανθασμένα μηνύματα στους συνδημότες μας και την κοινή γνώμη.

Στην έκτακτη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη θέτει ως προτεραιότητα και καθήκον την προάσπιση της υγείας των συνδημοτών μας, προγραμματίζοντας και σχεδιάζοντας κινήσεις και ενέργειες συντονισμού και οργάνωσης των υπηρεσιών για την έγκαιρη και ορθή ανταπόκρισή της στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων