Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Της Λέττας Καλαμαρά

Εθνικός συναγερμός με την απρόκλητη επίθεση του Σουλτάνου και Συμμάχου Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. Την αποτυχημένη κατάληψη εδαφών στη Συρία και τη στρατιωτική ήττα του αντιστρέφει προς τη Σύμμαχο του, κατά παράβαση συνθηκών και άρθρων του Συμφώνου Βορειο-Ατλαντικής Συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Επιλέγει μετά από Σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του την ασύμμετρη επίθεση με το όπλο των μεταναστών-προσφύγων. 

Μία μόλις μέρα μετά την εσωτερική πάλη Κράτους-Κυβέρνησης και Κράτους-Περιφέρειας, ο Ερντογάν σπεύδει να την αξιοποιήσει και κυρίως να αποτρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη δημιουργία κλειστών κέντρων διαμονής και διακοπής του εμπορίου ανθρώπων του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος. Η επικοινωνία του Τούρκου Προέδρου με το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς στο μετά-μοντέρνο διεθνές περιβάλλον Ελισάβετ και Ερντογάν έχουν επισημοποιήσει μία απολύτως στρατηγική σχέση, πιθανόν διάρρηξης μετα-ψυχροπολεμικών Διεθνών Οργανισμών Ε.Ε. και όχι μόνο.

Η ασύμμετρη επίθεση με μετανάστες, εγκληματικές ομάδες, παραστρατιωτικές οργανώσεις όλοι ντυμένοι πρόσφυγες φυσικά, η οποία είναι δύσκολο να καταλάβει η Κυβέρνηση, οι κάτοικοι των Νησιών και ακόμα και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποτελούν τη σύγχρονο μεθόδου πολέμου μετατροπής κυριάρχων εθνικών και κρατικών περιοχών σε  γκρίζες ζώνες. Σε συνδυασμό με επικοινωνιακή κυριαρχία, μέσα από διάσπαση της εθνικής ομοψυχίας και επικοινωνίας του φόβου,  εσωτερική πολιτική πόλωση, αεροχήματα UAVs, και αν απαιτηθεί ακόμα και ακολουθούντα στρατεύματα ντυμένα πράσινα ή κόκκινα, με φάρο αναμμένες φωτιές ανάλογες των Τουρκοκυπρίων του 1974 πριν την εισβολή, ένας ελληνικός αμυντικός μηχανισμός προσανατολισμένος ακόμα στην αναμονή επιθέσεων τύπου Β'ΠΠ καθίσταται πλήρως ανενεργός και άχρηστος. 

Από τα δυτικά βιολογική επίθεση  με τον ιό Coronovirus και από τα ανατολικά με τους μετανάστες-πρόσφυγες η Ελλάδα, η Κυβέρνηση της , ο κρατικός μηχανισμός της, τα νησιά του Ανατ.Αιγαίου και η εθνική ομοψυχία μας θα συμπιέζονται ασφυκτικά σύντομα. Όπως προαναγγείλαμε το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα δεν αποδέχεται το ξερίζωμα του καρκινώματος που δημιούργησε τόσο ευλαβικά από το 1973 στον πυρήνα του Έθνους και στους πολεμιστές της φυλής μας μέσω του Έλληνα Γκιουλέν και της Μαντάμ "Ο" και έχουμε να δούμε πολλά μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, νόμιμη ημέρα εκκίνησης των τακτικών κρίσεων της ηγεσίας του στρατεύματος μας υπό την ηγεσία του νέου Αρχηγού Λαλούση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι η ασθενής πέτρα του Μαξίμου όταν κινδυνεύει ο ελληνισμός. Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλουν να καταγγείλουν δημόσια και διεθνώς την απαράδεκτη επίθεση του Ερντογάν διά της διευκολύνσεως των σωματέμπορων διακίνησης ανθρώπων και την πολιτική εκμετάλλευση των πελατών τους, να κλείσουν και θωρακίσουν τα σύνορα μας ερμητικά, και να καταγράψουν κάθε επίθεση του Ερντογάν, πριν τα νησιά μας πλημμυρίσουν από αντικείμενα εμπορίας του για να σπάσουν το φράγμα που δημιούργησε ορθώς η Ελληνική Κυβέρνηση με τα κλειστά κέντρα διαμονής. Οι Νησιώτες ας διαλέξουν επιτέλους με ποια πλευρά του Αιγαίου θέλουν να ζήσουν και να ευημερήσουν.  

Στον πόλεμο δεν υπάρχει συναίσθημα και ο κ.Ερντογάν αποδεικνύεται αδίστακτος, αρνούμενος να αποδεχτεί την ήττα των ηρώων του σε Συρία και Λιβύη. Ας παιανίζουν τα ελληνόφωνα, μπλε-κόκκινα, μικρά και μεγάλα, τουρκικά κανάλια από αύριο τα χαράματα για τον Τούρκο Πρόεδρο και τον πόλεμο που κήρυξε για να μας τρομάξουν. Τα Νησιά μας είναι ελληνικά και οι πρόσφυγες στο 95% ήταν μία λίαν επικερδής απάτη οικονομικών μεταναστών Ασίας και Αφρικής, με επιφανείς Έλληνες συνεργάτες και θησαυρίζοντες ακρίτες που γκρέμισε πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά και έφερε τον πρόθυμο Αλέξη Τσίπρα. Τώρα όμως ο κ.Ερντογάν επέλεξε εις όφελος της νέας στρατηγικής του Συμμάχου τη διάρρηξη της ΝΑ Πτέρυγας του ΝΑΤΟ, ένα διακαή πόθο από το 1953, έτος εισόδου Ελλάδας και Τουρκίας στην ανεπιθύμητη πλέον στον τουρκικό λαό Συμμαχία. Όλοι ενωμένοι οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε και να προασπιστούμε τα σύνορα και το εθνικό συμφέρον μας. Η νύχτα θυμίζει το τελεσίγραφο Γκράτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να πει το μεγάλο "ΟΧΙ" για πρώτη φορά μετά από πολλές ντροπιαστικές δεκαετίες. Μη σκεφτεί διόλου τη συνδιαλλαγή και τη δειλία απέναντι στον αποτυχημένο Ερντογάν που επιτίθεται ασύμμετρα.

Ας κερδίσει ο πιο γενναίος. Όποιος δεν δειλιάσει σ'αυτή τη μάχη για την ελευθερία και ύπαρξη του Κράτους του. Ες αύριο τα σπουδαία και την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 τα υπέροχα του Ελληνικού Έθνους. Η νίκη είναι βεβαία με ή χωρίς ιό, με ή χωρίς Ερντογάν. Τα νερά του Αιγαίου και του Καστελόριζου θα μείνουν καταγάλανα, χωρίς βαρέα μέταλλα, και ελληνικά εις όφελος της ελεύθερης και ενεργειακά απελευθερωμένης Ευρώπης καθώς και της δημοκρατικής Οικουμένης της ελευθερίας του Λόγου και του Τύπου. Σε όποιον δεν αρέσει ας αλλάξει πατρίδα, ας γίνει Τούρκος...

Thedayaftergr