Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Σαββατοκύριακο με αγώνες στη Γ Εθνική ( 22η αγωνιστική) Αχαρναικός - Κόρινθος 2006


Γ' Εθνική: Νίκες για Καλλιθέα, Φωστήρα και Εθνικό (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Μπορεί να ματαιώθηκαν οι  αποκριάτικες εκδηλώσεις  ( καρναβάλια και Καθαρής  Δευτέρας)  ανά την χώρα, λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 όμως η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται  αυτό το Σαββατοκύριακο ( όχι σε τοπικό επίπεδο καθώς τα πρωταθλήματα των  κατηγοριών Α’ , Β΄, Γ΄ Κορινθίας, θα συνεχιστούν κατά το επόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου).
Στην Γ’ εθνική κατηγορία, ( 6ο και 7ο όμιλο) συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής.
Στον 6ο όμιλο ,ενώ η πρωτοπόρος Ρόδος αγωνίζεται την Κυριακή, στην Εύβοια κόντρα στην ομάδα της Νέας Αρτάκης, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο.
Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός μάχεται με την Κόρινθο 2006, με απώτερο  σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής εστιάζεται στην Ανατολική Αττική και στα ντέρμπι της Μαρκό με την Θύελλα Ραφήνας και του Αήττητου Σπάτων με τον ΑΟ. Υπάτου. Νωρίτερα (12:30) θα αρχίσει ο αγώνας του Αιολικού Μυτιλήνης με τον Πανρκαδικό, ενώ στην Τρίπολη η τοπική ΑΕΚ (15:00) υποδέχεται τον Παλληνιακό. Ρεπό έχει ο Κιθαιρών Καπαρελίου.

Η 22η αγωνιστική (29/2 – 15:00):
Αχαρναϊκός – Κόρινθος ’06,
Μαρκό – Θύελλα Ραφήνας
Αήττητος Σπάτων – ΑΟ Υπάτου,
Αιολικός – Παναρκαδικός. (12:30)
ΑΕΚ Τρίπολης – Παλληνιακός,
Νέα Αρτάκη – Ρόδος ( Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 /15:00)
Ρεπό: Κιθαιρών Καπαρελλίου

Στον 7ο όμιλο ο πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη,  δοκιμάζεται στα Βραχνέικα κόντρα  στον τοπικό Διαγόρα, την ίδια στιγμή (15:00) στο Γύθειο διεξάγεται  το λακωνικό ντέρμπυ ανάμεσα στον Πανγυθεατικό και την Πελλάνα Σπάρτης. 
Μια ώρα νωρίτερα  (14:00) το Ναύπλιο αντιμετωπίζει την  Τσιλιβή , ενώ στη Ζάκυνθο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναργειακό.
Στη Ζαχάρω ο τοπικός Ολυμπιακός , στο τοπικό ντέρμπι, μάχεται με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ στο Πύργο ο Πανηλειακός αγωνίζεται με την Θύελλα Πατρών. Τ
έλος στο Κρανίδι η  Ερμιονίδα υποδέχεται το Διαβολίτσι.

Η 22η αγωνιστική (22η 29/2):
Διαγόρας Βραχνέικων – Αστέρας Βλαχιώτη.
Πανγυθεατικός – Σπάρτη,
Ναύπλιο – Τσιλιβή, (14:00)
Ζάκυνθος – Παναργειακός,
Ολυμπιακός Ζαχάρως – ΠΑΟ Βάρδας,
Ερμιονίδα – Διαβολίτσι,
Πανηλειακός – Θύελλα Πατρών,