Άρης - Ξάνθη 1-0: «Καθάρισε» ο Γκάμα για τους «κίτρινους»

Ο Άρης με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 20η αγωνιστική της Super League 1 και βρίσκεται μόνος στην θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «κίτρινοι» του Μίχαελ Ένινγκ που πέτυχαν την φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, είχαν για κορυφαίο, τον σκόρερ της αναμέτρησης.
Ο Πορτογάλος που είχε κρίνει το παιχνίδι των δύο ομάδων και στον πρώτο γύρο (με δικό του γκολ οι Θεσσαλονικείς είχαν φύγει με 0-1 από τα Πηγάδια), ήταν ο παίκτης «κλειδί».
Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 58ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σάσα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκάμα ο οποίος έγραψε το τελικό 1-0 με τον 32χρονο μέσο να φτάνει τα 7 γκολ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
Μάλιστα ο Άρης θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι, όμως η κεφαλιά του Ντιγκινί στο 87' σταμάτησε στο δοκάρι του Άμπαντ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια (92΄Μπα), Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι (54΄ Ντιγκινί), Λάρσον (85΄ Μαρτίνες)
ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σόσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς (81΄ Ουίλιαμ), Τζουρίτσκοβιτς, Φασίδης (62΄ Στάρτζεον), Φοσέ (59΄ Μασάντο), Κάστρο