Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Κιτρινόμαυρη αποστολή με 5 απουσίες!

 Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σουάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ στη ρεβάνς με ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού που αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους.
Όπως αναμενόταν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Κλωναρίδης έμειναν εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Σιμόες, ενώ ο Καρέρα δεν πήρε στην αποστολή ούτε τον Μπάρκα, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ματς στην Τρίπολη. Αντίθετα έπειτα από καιρό επιστρέφει σε αποστολή ο Σιμάο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα έψαχνε ομάδα για να αποχωρήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.
Όσον αφορά την προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα, οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Κλωναρίδης και Μπότος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.Την αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μίλαν Ράσταβατς να μετράει κάποιες απουσίες. ενώ δεω  υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουάρεθ. Επίσης εκτός έμειναν ο Σίτο και ο Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου. Αντίθετα επιστρέφει ο Μπαράλες.
Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.