Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΚΙΟ 2020 - Ανασάσιος Γκιοολής: «Η Κορινθία είναι στο επίκεντρο.. Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Ισθμό την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020».





Ύστερα από τις απαιτούμενες ενέργειες και με την αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού κας Αθηνάς Κόρκα, το ελληνικό σκέλος της Λαμπαδηδρομίας θα κάνει στάση στην Κορινθία.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής αντιμετωπίζοντας τον παρελθόντα χρόνο των αιτήσεων και μετά από συντονισμένες ενέργειες όπου επιτεύχθηκε «η στάση» της Ολυμπιακής Φλόγας στον Ισθμό χαρακτηριστικά δήλωσε πως «Η Κορινθία είναι στο επίκεντρο.. Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Ισθμό την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020».
Η τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 12 Μαρτίου. Το ελληνικό σκέλος της Λαμπαδηδρομίας θα διαρκέσει οκτώ ημέρες, μέχρι τις 19 Μαρτίου 2020. Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί η τελετή Παράδοσης στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής «ΤΟΚΙΟ 2020», στο Παναθηναϊκό Στάδιο και «εμείς θα συμμετέχουμε ενεργά σε όλο αυτό, έχοντας τη δυνατότητα οι πολίτες του νομού Κορινθίας να παρακολουθήσουν από κοντά μέρος της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας».


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη