Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

"Ποδαρικό" με την 14η αγωνιστική στην Α΄κατηγορία Κορινθίας.


https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2019/12/2sbyy8ph_o.jpg
Με την αυριανή  14η ( προτελευταία  Α΄ γύρου)  αγωνιστική  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, οι 16  ομάδες  που μετέχουν σ΄ αυτό , κάνουν «ποδαρικό» στον καινούργιο χρόνο  το 2020.
Ο απόλυτος πρωτοπόρος του πρωταθλήματος , Ατρόμητος Χιλιομοδίου, κάνει ποδαρικό στο «Θώδειο» Στάδιο του Λουτρακίου, όπου μάχεται στο ντέρμπι  της  ημέρας κόντρα στον ΑΟ Λουτρακίου, ο οποίος θέλει να την νίκη για να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια θέση διεκδικεί και ο Πέλοπας Κιάτου που υποδέχεται στο Κιάτο, τον Ολυμπιακό Λουτρακίκου.
Στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ υποδέχεται  τον  Αστέρα Δερβενίου, ενώ ο Ισθμιακός , στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» αγωνίζεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Θύελλα Κ. Διμηνιού, την  ίδια  στιγμή (15:00) που ο ΠΑΣ Κόρινθος μάχεται με τον Τενεάτη  Αθικίων  και  θέλει να επιστρέψει  στις νίκες.  Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου, ενώ στο Ξυλόκαστρο στο ντέρμπι της ουράς ο Πανκαμαριακός μάχεται απέναντι στη Θύελλα Πετρίου.


14η Αγωνιστική
ΑΟ Λουτράκι
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Ελλάς Βέλου
ΑΟ Zευγολατιού
-
Αστέρας Δερβενίου
Ισθμιακός
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Πανκαμαριακός
-
Θύελλα Πετρίου
Παννεμεατικός
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Πέλοπας Κιάτου
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Τενεάτης Αθικίων