Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσία Περιφερειαρχη Πελοποννησου Παναγιωτη Νίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστασίου Γκιολή στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Motor Oil




Κόρινθος 20-12-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε χθες Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση - θεσμός 33 χρόνων – που διοργάνωσε η Motor Oil για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους.
Σε πνεύμα προσφοράς και συνεργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, τον μεγάλο αυτό όμιλο για την εξίσου μεγάλη προσφορά του στην Περιφέρεια μα και ειδικότερα στο νομό Κορινθίας καθώς
επίσης και την οικογένεια Βαρδινογιάννη όπου όπως ο ίδιος είπε «επενδύουν καθημερινά σ ένα περιβάλλον δύσκολο και αμφίβολο, προσπαθώντας για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και ανάπτυξης του τόπου μας. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζομένων, σε κλίμα Χριστουγεννιάτικο, ας προσπαθήσουμε στο μέτρο που ο καθένας μπορεί να σταθούμε δίπλα τους ώστε να τους δώσουμε τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον. Προτεραιότητά μας τα παιδιά και οι νέοι μας και στόχος μας η προσφορά, προκειμένου να γίνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και εξέφρασε προς τα στελέχη της επιχείρησης – μεταξύ των οποίων ο κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου, ο κ. Μιχαήλ Στειακάκης  Γενικός Διευθυντής και ο κ. Γιάννης Κιούφης αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Motor Oil - τις ευχαριστίες των κατοίκων της Περιφέρειας τόσο για την προσφορά της σε θέσεις εργασίας, όσο και για τη συνδρομή της στην υλοποίηση έργων υποδομής στην περιοχή.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη