Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

"Μπαμ" στο Κύπελλο Κορινθίας: Οι Άγιοι Θεόδωροι απέκλεισαν τον Πέλοπα Κιάτου



Πριν από λίγη ώρα συμπληρώθηκε το πάζλ   της  Γ΄ φάσης (φάση των «16») του Κυπέλλου Κορινθίας με την διεξαγωγή και των υπολοίπων 4 αγώνων, όπου και συμπληρώθηκαν οι  8 ομάδες των προημιτελικών  του Κυπέλλου Κορινθίας.

Το μεγάλο «μπαμ» σημειώθηκε στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», στα Ίσθμια, όπου η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ( Β΄ Κορινθίας) απέκλεισε από το Κύπελλο, τον Πέλοπα Κιάτου , στην παράταση με σκορ 2 – 1, καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1 – 1.

Στο ΔΑΚ Κορίνθου η Κόρινθος 2006 επικράτησε με 3 – 0 επί του ελλιπή Αστέρα Δερβενίου, με τέρματα του Αγγελόπουλου (44΄), του Κωστόπουλου (58΄) και του Παπανικολάου (64΄).
ΚΌΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασόπουλος, Κωτσόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής,Μαγγινας, Αγγελόπουλος  (66′ Λεσση ), Τσιριγωτης, Κουιμελης, Ραπτης  (68′ Κοκκινος ), Κατσουκης  (80′ Μπιμπας ), Παπανικολάου  (87′ Κεβανι ).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ :Βασιλόπουλος, Ευφραιμοπουλος, Φειδακης  (46′ Κριαρας ), Κουρουμαλης, Μεντης, Ταφα, Μανωλης, Μερκουρι, Βελης, Πεθαινος, Λεκκα.

 Ο ΑΟ Λουτρακίου πέρασε σίφουνας από το Πετρί και«σκόρπισε» με 5 – 0  την τοπική Θύελλα  Οι δύο ομάδες το προηγούμενο Σάββατο είχαν αγωνισθεί για το πρωτάθλημα στο  Λουτράκι όπου  ο ΑΟΛ είχε νικήσει την Θύελλα με σκορ 3 -  2. 
Τέλος στο Βέλο ή τοπική Έλλάδα προκρίθηκε δύσκολα  με σκορ 4 – 3 επί του Ολυμπιακού Άσσου
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κορινθίας συνεχίζουν  οι  ομάδες: Ισθμιακός, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Παννεμεατικός, Σαρωνικός, ΑΟ Λουτράκι, Ελλάς Βέλου, Κόρινθος ’06, Άγιοι Θεόδωροι.



Οι αγώνες

Άγιοι Θεόδωροι – Πέλοπας Κιάτου 1 – 1 ( 2 – 1 παράταση)
Θύελλα Πετρίου – ΑΟ Λουτρακίου  0 - 5
Ελλάς Βέλου – Ολυμπιακός Άσσου  4 - 3
Κόρινθος ’06 – Αστέρας Δερβενίου 3 - 0