Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Και ένώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, μάχη για την δεύτερη θέση στα Ισθμια ανάμεσα σε Ισθμιακό και ΠΑΣ Κόρινθος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ισθμιακό και ΠΑΣ Κόρινθος.
Με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο ( 14 / 12 / 2019)  και ώρα 15:00, το πρωτάθλημα της Α’  κατηγορίας Κορινθίας.


Στο Χιλιομόδι, ο πρωτοπόρος με το απόλυτο των βαθμών ( 33 Β.) Ατρόμητος με στόχο το 12Χ12 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, που ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει την βαθμολογική θέση του. 
Την ίδια ώρα, στο « Γιάννης Στέφας», στα Ίσθμια στο ντέρμπι της ημέρας ο  Ισθμιακός μάχεται με τον  ΠΑΣ Κόρινθος για να διατηρήσει την δεύτερη, που κατέχει αυτή την στιγμή , με ένα βαθμό μπροστά. Απεναντίας ο ΠΑΣ θέλει επιστροφή στις νίκες , καθώς έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την 9η αγωνιστική.
Στο γειτονικό Ξυλόκαστρο μεταβαίνει ο Πέλοπας Κιάτου , στην κόντρα του με τον Πανκαμαριακό, ο οποίος ψάχνει «σανίδα σωτηρίας». Για δεύτερη σερί φορά , αγωνίζεται εκτός έδρας , ο Αστέρας Δερβενίου, αυτή την φορά, στην Τραγάνα του Κιάτου, κόντρα στην Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη στο Γαλατάκι ανάμεσα στους «συνδημότες» Σαρωνικό και Τενεάτη Αθικίων, την ίδια στιγμή στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μάχονται με στόχο την νίκη για τη βελτίωση της βαθμολογικής τους θέσεις.
Ο θριαμβευτής της Κορίνθου , Παννεμεατικός αγωνίζεται στην Νεμέα με  την Ελλάδα Βέλου η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Χιλιομοδίου.  Τέλος  στο ουδέτερο γήπεδο Λεχαίου, ο ΑΟ Λουτρακίου υποδέχεται τη Θύελλα Πετρίου.
Η 12η αγωνιστική:
Παννεμεατικός – Ελλάς Βέλου
ΑΟ Ζευγολατιού – Ολυμπιακός Λουτρακίου
Πανκαμαριακός – Πέλοπας Κιάτου
Ισθμιακός – ΠΑΣ Κόρινθος
Θύελλα Κ. Διμηνιού – Αστέρας Δερβενίου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου
ΑΟ Λουτράκι – Θύελλα Πετρίου:
Σαρωνικός Γαλατακίου – Τενεάτης Αθικίων