Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

DSC08775 
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και θερμές ευχές δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, στα Γραφεία και στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεώς μας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.
http://imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=1944&id=35938&format=rawhttp://imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=1944&id=35931&format=rawΗ Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών - Περαχωριτών «ΙΒΥΚΟΣ», τα παιδιά του «Καλογεροπούλειου» Ιδρύματος, οι Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ», παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου και του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας (Συνοικισμού) Κορίνθου, τα παιδιά των Κληρικών και Λαϊκών Υπαλλήλων της Ι. Μητροπόλεως μας, πολλοί Σύλλογοι, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών από τις πόλεις και τα χωριά της Ι. Μητροπόλεώς μας, προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.
http://imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=1944&id=35933&format=raw
Εκτός των προαναφερθέντων και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής αλλά και φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας προσήλθαν στο Επισκοπείο προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές με τον Ποιμενάρχη μας.  
Ο Σεβασμιώτατος, αφού άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του Επισκοπείου και της καρδιάς του, περιχαρής, δέχθηκε όλους όσοι τήρησαν το παμπάλαιο έθιμο, τους έδωσε μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και μια εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού και ευχήθηκε αναλόγως με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό, που εκπροσωπούσαν, το «Καλά Χριστούγεννα»!
imkorinthou.org