Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Η Ρόδος πέρασαε με "τριάρα" από το Μενίδι


 
Με την αναμέτρηση το Σάββατο στο Μενίδι ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου η Ρόδος έκανε νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Αχαρναϊκού,όπου επικράτησε με 3-0 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της!
Οι “πράσινοι” μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου και προηγήθηκαν με τέρμα σουτ του Μπουτόπουλου στο 30΄από το
ημικύκλιο της περιοχής  
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν για ένα διάστημα την απόδοση τους, όμως στη συνέχεια και πάλι στη Ρόδος πήρε τα ηνία του αγώνα και στα τελευταία δέκα λεπτά πέτυχε άλλα δυο τέρματα  , στο 81΄ με πέναλτι του Αμπντέλ Ραχήμ  και στο 90΄με τον Χατζηπέτρο.και “καθάρισε” τον αγώνα!
Αχαρναϊκός: Γκιμούσης, Χαραλαμπόπουλος (34′ Αμπάρα), Τασιουλής, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλίδης (75′ Στραβομύτης), Χριστόπουλος, Τσεβάς, Πλαβούκος, Σχουλής.
Ρόδος: Τζήμας, Σταυλάς (71′ Μισέλ), Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Σούλης, Κλιγγόπουλος, Μπίσα (62′ Μπίσα), Αμπντέλ Ραχήμ (86΄Χατζηπέτρος), Χατζησάββας, Μπουντόπουλος, Βουργουτζής (60′ Παπαθανασίου).
Την Κυριακή τώρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει  ο αγώνας της Μαρκό με την Κόρινθο 2006. Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Κορίνθου ’06.  Αρχικά, η συμμετοχή του Αθανασόπουλου κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού και στη συνέχεια γίνονται προσπάθειες για να πάρει άδεια από τον στρατό ο Τσατσόπουλος και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο Μαρκόπουλο.  Άπαντες στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Μαρκό.
Δοκιμασία περιμένει τον Παναρκαδικό, στην Νέα Αρτάκη, στην κόντρα του με την τοπική ομώνυμη ομάδα, την ίδια ώρα που ο ΑΟ Υπάτου αγωνίζεται στην Τρίπολη κόντρα στην τοπική ΑΕΚ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Παλληνιακό, με τις ομάδες να καίγονται για βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. Όλοι  οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00 , εκτός από το παιγνίδι του Κιθαιρώνα Καπαρελίου με τον Αιολικό Μυτιλήνης που αρχίζει μία ώρα νωρίτερα.  Ρεπό έχει ο Αήττητος Σπάτων.
Η 10η αγωνιστική Σάββατο 23/11/19 Αχαρναϊκός – Ρόδος  0 - 3 Κυριακή 24/11/19 – 15:00 Νέα Αρτάκη – Παναρκαδικός ΑΕΚ Τρίπολης – ΑΟ Υπάτου Κιθαιρών Καπαρελλίου – Αιολικός (14:00) Θύελλας Ραφήνας – Παλληνιακός Μαρκό – Κόρινθος ‘06 Ρεπό: Αήττητος Σπάτων