Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Δοκιμαζεται η Ρόδος στο Μενίδι. Δύσκολη έξοδο για την Κόρινθο 2006 στο Μαρκόπουλο

Αποτέλεσμα εικόνας για αχαρναικόσ -ρόδοσ

Με τα παιγνίδια της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο.
Στον 6ο  όμιλο αυλαία της αγωνιστικής αύριο Σάββατο στις 15:00, στο Μενίδι, όπου ο Αχαρναϊκός , μάχεται  κατά της πρωτοπόρου Ρόδου, με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης   που θα του εξασφάλιση τη παραμονή  του, στη κατηγορία.
Την Κυριακή τώρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει  ο αγώνας της Μαρκό με την Κόρινθο 2006.. Η ομάδα των Μεσογείων με νίκη και σε πιθανή ήττα της Ρόδου στο Μενίδι, περνά επικεφαλής, στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου. Δοκιμασία περιμένει τον Παναρκαδικό, στην Νέα Αρτάκη, στην κόντρα του με την τοπική ομώνυμη ομάδα, την ίδια ώρα που ο ΑΟ Υπάτου αγωνίζεται στην Τρίπολη κόντρα στην τοπική ΑΕΚ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Παλληνιακό, με τις ομάδες να καίγονται για βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. Όλοι  οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00 , εκτός από το παιγνίδι του Κιθαιρώνα Καπαρελίου με τον Αιολικό Μυτιλήνης που αρχίζει μία ώρα νωρίτερα.  Ρεπό έχει ο Αήττητος Σπάτων.

Η 10η αγωνιστική
Σάββατο 23/11/19 – 15:00
Αχαρναϊκός – Ρόδος
Κυριακή 24/11/19 – 15:00
Νέα Αρτάκη – Παναρκαδικός
ΑΕΚ Τρίπολης – ΑΟ Υπάτου
Κιθαιρών Καπαρελλίου – Αιολικός (14:00)
Θύελλας Ραφήνας – Παλληνιακός
Μαρκό – Κόρινθος ‘06
Ρεπό: Αήττητος Σπάτων

Στον 7ο όμιλο η  10η αγωνιστική βρίσκει το πρωτοπόρο Ναύπλιο να υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνέικων, την ίδια στιγμή που η Σπάρτη δοκιμάζεται στην Πάτρα,κόντρα στην τοπική Θύελλα που αναζητά βαθμούς παραμονής.  Στο Κρανίδι η Ερμιονίδα υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη  δοκιμάζεται στη Ζαχάρω κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Η 10η αγωνιστική περιλαμβάνει και το ζακυνθινό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες Ζάκυνθο και Τσιλιβή , με τον νικητή να κανει σημαντικό βηματισμό για την παραμονή του  στην κατηγορία. Την νίκη αναζητεί και ο Πανλειακός απέναντι στο Διαβολίτσι, όπως στο Γύθειο ο Πανγυθεατικός, με αντίπαλο τον Παναργειακό.

Η 10η αγωνιστική (24/11 – 15:00):
Θύελλα Πατρών – Σπάρτη
Πανηλειακός – Διαβολίτσι
Ερμιονίδα – ΠΑΟ Βάρδας
Ολυμπιακός Ζαχάρως – Αστέρας Βλαχιώτη
Πανγυθεατικός – Παναργειακός
Ζάκυνθος – Τσιλιβή
Ναύπλιο – Διαγόρας Βραχνέικων.