Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Α΄ κατηγορία Κορινθίας ( 10η αγωνιστική): O Aτρόμητος Χιλιομοδίου θα πετύχει το 10Χ10 , στο ντέρμπι κορυφής ή θα "φρενάρει" απένανιι στον ΠΑΣ Κόρινθος?


 
Άκρως ενδιαφέρουσα η αυριανή ( Σαββατιάτική) 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας όπου περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ατρομήτου Χιλιομοδίου και του ΠΑΣ Κόρινθος καθως και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις..

Τα βλέμματα όλων των φιλάθλων  αύριο  στρέφονται  στο Χιλιομόδι εκεί  που  θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ατρόμητο και στον δεύτερο ΠΑΣ Κόρινθος.    Ο αγώνας είναι καθοριστικός  και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος  με νίκη, ξεφεύγει του ΠΑΣ στους +8  και θεωρείται , από τώρα σίγουρος πρωταθλητής. Αντίθετα ο ΠΑΣ για να ελπίζει για τίτλο και άνοδο ,θέλει μόνο την νίκη, όπου θα πλησιάσει τον Ατρόμητο στους –2 βαθμούς, ενώ με ήττα  η ελπίδες του για άνοδο  παραμένουν ελάχιστες.  Στο Λουτράκι κόντρα στην τοπική ΑΟΛ αγωνίζεται ο Πέλοπας Κιάτου   αναζητώντας θετικό αποτελεσμα. Στο Δερβένι ο Αστέρας  αντιμετωπίζει την Ελλάδα  Βέλου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον σωστό βηματισμό τους.  Για δεύτερη σερί φορά ο Ισθμιακός αγωνίζεται εντός έδρας, υποδεχόμενος  ,στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ»   τον Τενεάτη  Αθικίων. Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός μάχεται με τον Σαρωνικό  Γαλατακίου, ενώ στο Ζευγολατιό ο Α.Ο.Ζ  αντιμετωπίζει  τον  Πανκαμαριακό  που βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση.  Στο  Ξυλόκαστρο, ο Ηρακλής  υποδέχεται την ουραγό Θύελλα Πετρίου, ενώ  , τέλος, στο  πλαστικό γήπεδο του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται  με τον ΑΟ Λουτρακίου.



10η Αγωνιστική

Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
ΠΑΣ Κόρινθος

ΑΟ Λουτράκι
-
Πέλοπας Κιάτου

Αστέρας Δερβενίου
-
Ελλάς Βέλου

Ισθμιακός
-
Τενεάτης Αθικίων

ΑΟ Zευγολατιού
-
Πανκαμαριακός

Παννεμεατικός
-
Σαρωνικός Γαλατακίου

Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Θύελλα Πετρίου

Θύελλα Κ. Διμηνιού
-  
ΣΦΛ Ολυμπιακός