Στο Δ.Σ. της Super League 2 αποφασίστηκε ομόφωνα από τις ομάδες η αναβολή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η Super League έκανε την πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής, ωστόσο οι προσεχείς αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν.
Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/10) οι ομάδες αποφάσισαν
ομόφωνα την αναβολή της 2ης αγωνιστικής, καθώς οι ομάδες δεν αποδέχονται την πρόταση της ΕΡΤ για 50% μείωση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Η αναβολή θα ωθήσει την διοργανώτρια να εξετάσει άλλες προτάσεις για τον τρόπο παραγωγής μεταδόσεων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος και να αυξηθούν τα έσοδα για τις ΠΑΕ. Παράλληλα, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υπάρξει μείωση του «ψαλιδιού» που ζητά η κρατική τηλεόραση.
Πιο Β’ Εθνική… πεθαίνεις!
Όπως έχουν τα πράγματα, υπάρχουν πιθανότητες επανέναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναστολή:
«Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».
Αναλυτικά η ανακοίνωση για το κόστος παραγωγής:
«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Ελληνική Επικρατεία.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364). Για πληροφορίες απευθύνεστε στo marketing@footballleague.gr και στο τηλέφωνο 210-3386345.
Αθήνα 02/10/2019
Ο πρόεδρος
Λεουτσάκος Λεωνίδας».