Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η Ρόδος 1 - 0 τον ΑΟ Υπάτου και ξεφυγε με +8! - Η 6η αγωνιστική σε 6ο & 7ο όμιλο τη Γ Εθνική.


Και ενώ η Κόρινθος  2006 έχει ρεπό , κατά την σημερινή πρεμιέρα της 6ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο, στη Ρόδο, με ένα τέρμα που σημείωσε στο 9΄ ο  Δελαπόρτας η τοπική ομάδα επικράτησε εντός έδρας με 1 – 0 του ΑΟ Υπάτου. 
Με την νίκη της αυτή η πρωτοπόρος ομάδα του Μάκη Κουρμπανά ξέφυγε στη κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου στους +8 και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.   
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή όπου η Μαρκό μάχεται στη Νέα Αρτάκη , ενώ ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει τον Παλληνιακό. 
Στην Τριπολή το αρκαδικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναρκαδικο και στην ΑΕΚ Τρίπολης , τη στιγμή που ο Αιολικός στη Μυτιλήνη υποδέχεται την Θύελλα Ραφηνας. 
Τέλος ο Κιθαιρών Καπαρελίου μάχεται με τον Αήττητο Σπάτων.


Η 6η αγωνιστική (26-27/10 15.00):

Ρόδος – ΑΟ Υπάτου 1 - 0

Καιθαιρών Καπρελλίου – Αήττητος Σπάτων

Παναρκαδικός – ΑΕΚ Τρίπολης

Αχαρναϊκός – Παλληνιακός

Νέα Αρτάκη – Μαρκό

Αιολικός – Θύελλας Ραφήνας.

Ρεπο:  η Κόρινθος 2006

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι  αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο τη Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας, αύριο Κυριακή  ( 27/10-15:00 )της Ένωσης Ερμιονίδος  με την πρωτοπόρο Σπάρτη στο στάδιο Κρανιδίου), και ο  αγώνας στο Ναύπλιο  της τοπικής απέναντι στη Ζάκυνθο. 
Στη Ζαχάρω  ο τοπικός Ολυμπιακός , στο Ηλειακό ντέρμπι  μάχεται με τον Πανηλειακό, τη στιγμή  που ο ΠΑΟ Βάρδας  υποδέχεται τον Παναργειακό. 
Τοπικά ντέρμπι σε Λακωνία και Αχαΐα , Στο Βλαχιώτη ο Αστέρας αγωνίζεται με τον Πανγυθεατικό, και στα Βραχνέικα ο τοπικός Διαγόρας υποδεχεται την Θύελλα Πατρών. 
Τέλος ο ΑΟ Τσιλιβή υποδέχεται το Διαβολίτσι.



Η 6η αγωνιστική ( 27/10 15.00):

Ερμιονίδα – Σπάρτη

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Πανηλειακός

Διαγόρας Βραχνέικων – Θύελλα Πατρών

ΑΟ Τσιλιβή – Διαβολίτσι

Ναύπλιο – Ζάκυνθος

Αστέρας Βλαχιώτη – Πανγυθεατικός,

ΠΑΟ Βάρδας – Παναργειακός.