Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Η ορκομωσία του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτου " Ελατενα χαράξουμε τομέλλον του τόπου μας"

https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69521064_2359950707591844_3511363479351066624_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQmu517jjQQFdumif9uiFbjhJPuhdWmNZuuizpW6AzqgEIUuH2uR4E68yP1YirLvedg&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=289b000b84f8e74a9028e1ae9d68a94a&oe=5E045BA6

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βλάσης Τσιώτος, άτομα στέκονταιΣε ένα κατάμεστο απο κόσμο θέατρο, στο Βασ. Γεωργιάδης, στο Ξυλόκαστρο, ορκίστηκε προχθες  Παρασκευή (30/8/19)  ο νέος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστινης, Βλασιος Τσιώτος με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Επίσημοι προσκεκλημενοι, συγγενεις, φιλοι και πολίτες, απο νωρις άρχισαν να καταφτανουν για τη τελετη ορκωμοσιας.το θέατρο.
Οι ιερείς της πολης και οι δυο αρχιερατικοι επίτροποι Ξυλοκάστρου και Δερβενιου ευλόγησαν τη τελετή ξεκινωντας ενω ακολουθησε η ορκωμοσία του Δημάρχου, η πρωτη ομιλια του ως Δήμαρχος και η υπογραφή του πρωτοκόλλου. Στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος τόνισε οτι η εννοτητα στα δύσκολα ειναι το πρωτιστο που θα πρέπει να δινεται σημασία, δε περισσευει κανεις ενω εκλεισε δανειζόμενος φράση του Καζαντζάκη...


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ  ΤΣΙΩΤΟΥ


" Σήμερα η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Μια περουσία,η οποία αποτελεί για μας μιά μεγάλη αρχή. Ο όρκος που δώσαμε σήμερα είναι όρκος πίστης και καθήκοντος.Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου μας σηματδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας. Όλοι εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φανοούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Με σοβαρότητα, εργατικότητα , συνεννόηση και συνεργασία αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει και θα πάει τον Δήμο μας ξανά μπροστά!!!
Αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, θα αντιμετωπίσουμε τα συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής,έχοντας σαν στόχο την δημιουργία ενός εξωστρεφούς Δήμου, ο οποίος θα αποτελέσει πάλι πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην περιοχή.Στην προσπάθεια αυτή δεν περιμένει κανείς. Σήμερα από το βήμα αυτό απευθύνω ένα ειλικρινές κάλεσμα στους Δημ.  Συμβούλους όλων των παρατάξεων, σε όλους τους προέδρους  και τους τοπικούς  συμβούλους των κοινότήτων και στους δημότες που εχουν διάθεση προσφορας .Ελάτε να χαράξουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τον Δήμο που μας αξίζει.
Κλείνωντας θέλω να ευχηθώ Να έχουμε μια δημιουργική και παραγωγική θητεία. Τοεργοπου ξεκινάμε να αναλάβουμε ειναι ένας δρόμος ανηφορικός με απότομες στρροφές και προβληματικό οδόστρωμα. Στην διάρκεια της 4ετίας ασ έχουμε στο μυαλό καιστηνκαρδιάμας τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζακη " Εχουμε πινέλα , έχουμε τα χρώματα να ζωγραφίσουμε τον τόπο που λαχταράμε και ασ μπούμε μεσα. Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Στη τελετη ορκωμοσιας παρευρεθησαν ο νέος Αντιπ/ρχης Πελοποννήσου Π. Ε. Κορινθιας Αναστάσιος Γκιολής , οι Περφερειακοι Σύμβουλοι Γιώργος Πετριτσης και Θαν. Πισιμισης, οι Δήμαρχοι Κορινθιων Βασ. Νανοπουλος, Βελου-Βοχας Αννίβας Παπακυριάκος , οι πρωην Δήμαρχοι Δημ. Σκούρας και Δημ. Δουσκας.. Ακολούθησε η υπογραφή του πρωτοκόλλου όλων των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων...

Στη συνεχεία μετά την ολοκλήρωση της τελετής μεταφέρθηκε το νέο Συμβούλιο στο Δημαρχείο όπου και ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηλιας Ανδρικόπουλος παρέδωσε τα κλειδιά του Δήμου και μίλησε στους παρευρισκόμενους και αυτός για ενότητα, τονίζοντας πως κάποια έργα έχουν ξεκινήσει επί της θητείας του,και εύχεται να ολοκληρωθούν με την νέα Δ. Αρχή. Τέλος ευχήθηκε καλη δημιουργική θητεία. Στο Δημαρχείο παρόν ήταν και ο Βουλευτής Κορινθίας Νικος Ταγαράς..