Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γιώργος Ψυχογιός στην 84η ΔΕΘ



Ο Γ. Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ,βρέθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Κορινθίας επισκέφτηκε το Νομό Κιλκίς, ως Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζί με
κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν αυτοψία στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιονίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά και να συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων που μεταφέρθηκαν εκεί από τη Λέσβο, αλλά και να αφουγκραστούν την τοπική κοινωνία που έχει επιδείξει την αλληλεγγύη της και τα προηγούμενα χρόνια.
 
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ο Γ. Ψυχογιός συμμετείχε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και λοιπούς συναδέλφους του, σε συσκέψεις και συναντήσεις με το ΔΣ της ΔΕΘ-HELEXPOκαι στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα περίπτερα της Έκθεσης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρευρέθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου παρακολούθησε την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς τους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
 
Παράλληλα, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με φορείς της Κορινθίας που συμμετείχαν στη ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Κορινθίας και την Διώρυγα της Κορίνθου (ΑΕΔΙΚ), αλλά και εκθέτες όπως η εταιρεία PlantBox του κ. Βασίλη Τσιπά.
 
Τέλος, επισκέφθηκε το 9ο GreenwaveFestival με κεντρικό θέμα την κλιματική κρίση στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ, ενώ ήταν ένας από τους εισηγητές στη σύσκεψη του Τμήματος Προσφυγικού-Μεταναστευτικού του ΣΥΡΙΖΑγια τις δράσεις του επόμενου διαστήματος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Κόρινθος, 17.09.2019
Γιώργος Ψυχογιός
Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ