Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική "τεσσαρα" στο Βέλο ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1- 4

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
6ο φιλικό προετοιμασίας για τον Αστέρα Δερβενίου που αντιμετώπισε χθες στο Βέλο την την τοπική Ελλάδα  τις οποίας επικράτησε με 4 - 1.
Ένας Αστέρας που παρουσιάστηκε με δύο 'πρόσωπα', στο πρώτο ημίχρονο κ μέχρι το 20ο λεπτο του δημιούργησε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες χάνοντας 2 τετατετ. Από εκείνο το χρονικό διάστημα και μετα έδειχνε να μην έχει συνοχή στις γραμμές του, δίνοντας χώρους στην ομάδα της Ελλάς βέλου να πιέσει και να δημιουργήσει δύο-τρεις ευκαιρίες καθώς και το ένα κ μοναδικό γκολ που δέχτηκε από μία στημένη φάση.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με άλλο πρόσωπο και άλλη διάθεση δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία της γηπεδούχου ομαδας και το πρέσινγκ που έκανε σύντομα έφερε καρπούς δημιουργώντας τέσσερα γκολ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η Διοικηση και οι ποδοσφαιριστες του Αστέρα Δερβενίου Ευχαριστούν την ομάδα της Ελλάς Βέλου για την άψογη φιλοξενία και της εύχονται καλό Πρωτάθλημα.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ:



Βύζας Μεγάρων - Αστέρας Δερβενίου 1 - 0
ΑΟ Λουτρακιου- Αστέρας Δερβενίου 2 - 2 

Αστέρας Δερεβενίου - Παναιγιάλειος 0 - 3
Αστέρας Δερβενίου - Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ- ΑΚΡΑΤΑΣ 1 -1

 Επόμενο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 14/9 στο Δερβένι με την ομάδα του Πανκαμαριακου.