Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

H ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Φωτορεπορτάζ από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, παρουσία μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων, εκπροσώπων θεσμικών φορέων, επιχειρηματιών και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου στο Ζάππειο.
Για πρώτη φορά δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων
Την αποφασιστικότητά του να καταστήσει την Αττική ως μία από τις ισχυρότερες Περιφέρειες της Ευρώπης, με τον πολίτη πρωταγωνιστή, διαμήνυσε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά την τελετή ορκωμοσίας του και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.
Την τελετή χαιρέτισε ο υπ. Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας ο Γ. Πατούλης αποτελεί εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια Αττικής πυλώνας ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι έχει αποδείξει με το έργο του ότι ξέρει να διοικεί με ενότητα, σύνθεση και αποφασιστικότητα. Ακολούθως ο υπ. Εσωτερικών, τέλεσε τον πολιτικό όρκο.
Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά σε τελετή ορκωμοσίας Περιφερειακής Αρχής, δόθηκε η δυνατότητα να απευθύνουν χαιρετισμό οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων που συμμετέχουν στο περιφερειακό συμβούλιο, επιλογή που αποδεικνύει έμπρακτα ότι προτεραιότητα του νέου Περιφερειάρχη είναι ο δημοκρατικός διάλογος, η σύνθεση και η συνεργασία.
« Σήμερα η Αττική κάνει μία Νέα Αρχή»
Από το κατάμεστο περιστύλιο του Ζαππείου, παρουσία μελών της κυβέρνησης, βουλευτών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων, εκπροσώπων της εκκλησίας, θεσμικών φορέων, πρυτανικών αρχών, ξένων πρέσβευτών, επιχειρηματιών και πλήθους κόσμου, ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι σήμερα η Αττική κάνει μία Νέα Αρχή.
«Θα πορευτούμε ως νέα διοίκηση με σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.Θα υπηρετήσουμε το μέτρο και θα λειτουργήσουμε με αξιοκρατία και διαφάνεια, επιδιώκοντας την ενότητα, τη σύνθεση και τη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Θα συμβάλλουμε στην οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο»
Αναφερόμενος στην επιλογή να τελεστεί η ορκωμοσία στο Ζάππειο, ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για ένα χώρο με ισχυρό συμβολισμό, επικαλούμενος την υπογραφή πριν από 40 χρόνια από τον αείμνηστο Κ. Καραμανλή, της συμφωνίας ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ και έτσι η Ελλάδα έγινε το 10ο μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας.
«Αποτελεί συνειδητή πολιτική μας επιλογή  να πραγματοποιηθεί η τελετή σ΄ένα χώρο που είναι απόλυτα ταυτισμένος με την ευρωπαϊκή ιδέα» τόνισε και πρόσθεσε πως αναδεικνύει την αποφασιστικότητα της νέας διοίκησης να δώσει έμφαση στην εξωστρέφεια της Περιφέρειας, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο.
«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις»
Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε πως στόχος είναι η ισότιμη αντιμετώπιση και των 66 Δήμων της Αττικής ,χωρίς κομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς , με βάση τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Παράλληλα διαμήνυσε πως θα εργαστεί συστηματικά μαζί με τους συνεργάτες του για να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν, με σεβασμό στο έργο που προηγήθηκε  και πως δεν θα διστάσει να «συγκρουστεί» με ξεπερασμένες αντιλήψεις και ιδεοληψίες.
«Επειδή ακριβώς είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αττικής. Θα επιδιώξουμε από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας,να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Αττικής, στη βάση κοινών προγραμματικών συγκλίσεων», τόνισε.
«Δεν θα επιτρέψουμε διχασμούς»
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, δεν θα επιτρέψει να επικρατήσουν μικροπαραταξιακές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες, προχωρώντας αταλάντευτα στο πρόγραμμα που παρουσίασε στους πολίτες της Αττικής.
Επικαλούμενος και τη σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ημέρα που έλαβε τέλος ο αδελφοκτόνος εμφύλιος που αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού έθνους, τόνισε πως «είναι μια μέρα που πρέπει να θυμίζει σε όλους πόσο μπορεί να βλάψει τον τόπο ο διχασμός και ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε δεξιούς , αριστερούς και κεντρώους».
Πρόκειται για ένα διαχωρισμό που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον κομματικά οφέλη και τροφοδοτεί με δύναμη, τους κήρυκες του λαϊκισμού σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε πως δυστυχώς ακόμα «δεν έχουμε καταφέρει να απαλλαγούμε από τη μέγγενη του λαϊκισμού, που ταλαιπωρεί την Πατρίδα μας αλλά και την Αττική».
«Προτεραιότητα μας θα είναι ο πολίτης»
Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως πυξίδα για τη λήψη αποφάσεων  θα είναι ο ουσιαστικός διάλογος, η ενότητα, η συναίνεση και η συνεργασία, με προτεραιότητα τον πολίτη της Αττικής.
«Πρώτα ο πολίτης είναι το μήνυμά μας, γι αυτό θέλουμε ως Περιφέρεια να εφαρμόσουμε πολιτικές, που θα διασφαλίζουν στους πολίτες της ασφάλεια κι ανθρώπινες συνθήκες ζωής. Θα δίνουν ευκαιρίες και δυνατότητες να εργάζονται και να διασφαλίζουν αξιοπρεπείς για τη διαβίωσή τους αμοιβές. Θα αναδεικνύουν τον Πολιτισμό και την Ιστορία ,σε κυρίαρχο στοιχείο της  ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής.Θα δίνουν έμφαση στην προστασία της δημόσιας υγείας, κυρίως μέσω της  πρόληψης κι ενημέρωσης.
Και προτεραιότητα στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, απλώνοντας ένα αποτελεσματικό δίκτυ κοινωνικής προστασίας σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη», τόνισε.
«Στο νέο ξεκίνημα σας θέλουμε δίπλα μας»
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής διαμήνυσε πως προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι σε συνεργασία με το Κεντρικό Κράτος, η Αττική να γίνει ελκυστικός προορισμός για νέους επενδυτές, αλλά και περισσότερους τουρίστες, όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της .
Σε αυτό το πλαίσιο δήλωσε πως θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου, την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που μπορούν να παράγουν πλούτο και να αξιοποιήσουν το επιστημονικό δυναμικό και τη νέα μας γενιά, που θέλουμε να την κρατήσουμε στην Ελλάδα.
«Όλα όσα σας είπα ,μπορούμε να τα κάνουμε. Αλλά θα είμαστε πιο δυνατοί , θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πιο εύκολα, αν έχουμε εσάς μαζί μας. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σας θέλουμε δίπλα μας. Πιστεύουμε ότι μαζί, μπορούμε καλύτερα. Για να πάμε πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά» ανέφερε κλείνοντας.
Σύντομο χαιρετισμό πραγματοποίησαν:

Η επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»,  Δούρου Ρένα
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» Σγουρός Γιάννης
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» Πρωτούλης Γιάννης,
  • Ο επικεφαλής της παράταξης: «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» Παναγιώταρος Ηλίας
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» Δημητρίου Γεώργιος
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ», Τζήμερος Θάνος
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»,  Παπαδάκης Νικόλαος
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ  ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ», Τουλγαρίδης Κωνσταντίνος,
  • Η επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ», Τσίχλη Μαριάννα
  • Ο επικεφαλής της παράταξης: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»,  Κούρτης Ανδρέας.
Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων:
O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β΄, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΑΡΧΗΓΟΥ   ΓΕΕΘΑ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ,  
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ   ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Ο Γ.Γ. ΥΠΕΞ Γ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ,
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, 
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,  Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, 
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤ. ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΕΚΑΣ,  Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΚΟΝΣΟΛΑΣ,
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Κα ΜΑΙΡΗ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ,
Ο  ΑΝΤΡΙΠΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΜΠΟΥΡΑΣ, Ο ΕΚΠΟΡΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Της ΒΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑ  ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, Γ. ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ,  Ο Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ,  ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΜΑΡΙΕΤΤΑ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ,
ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ,  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΩΗ  ΡΑΠΤΗ, ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ,
ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ,  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΡΑΓΑΚΗΣ,  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΩΤΣΗΡΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, ΤΗΝ Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο Π. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,
Ο  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ  ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ,  ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΙΧΟΣ   ΛΑΜΠΡΟΣ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,  ΑΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ  ΜΑΡΙΑ,  ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΚΙΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΑΛΙΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ,  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ     ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΙΛΙΟΥ ΖΕΝΕΤΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    ΚΑΡΝΑΒΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΘΩΜΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ΑΝΔΡΕΑΣ,
ΝΕΑΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ  ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ,  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΒΟΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,   ΠΑΠΑΓΟΥ-XΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΗΛΙΑΣ,  ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ   ΓΡΗΓΟΡΗΣ,  ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ,   ΦΥΛΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ   ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΛΛΗΝΗΣ     ΖΟΥΤΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ         ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ   ΦΙΛΙΠΠΟΥ  ΠΕΤΡΟΣ,   ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ        ΜΑΡΚΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ    ΠΟΛΛΑΛΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ,
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ         ΜΕΛΕΤΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΑΡΓΥΡΗΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΙΓΙΝΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ,

 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΕΔΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ  ΤΣΕΧΙΑΣ JAN  BONDY/ ΕΚΠΡ Madam Svetoslava DANESOVA,  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ RUI ALBERTO MANUPPLLA TERE ΕΚΠΡ. Mr. João Ricardo Mendes, ΑΥΣΤΡΙΑΣ
ANDREA IKIC-BOHM ΕΚΠΡ. Ms. Martina Hermann,  ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ERIK EDGAR  HAUPT /ΕΚΠΡ. ATTILA ZIMONYI, ΓΑΛΛΙΑΣ CHRISTOPHE  CHANTEPY/ΕΚΠΡ Nicolas Croizer,   ΒΕΛΓΙΟΥ
LUC  LIEBAYT/ ΕΚΠΡ. Mr. Arnaud de KERCHOVE d’Ousselghem, ΙΤΑΛΙΑΣ
EFISIO LUIGI MARRAS/ ΕΚΠΡ. Alessandro Ferranti,  ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ANNA BARBARZAK/ΕΚΠΡ. THOMASZ WISNIEWSKI,
ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ IVETA  HRICOVA, ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ 
ΕΜΙΡΑΤΩΝ MOHAMED MEER ALRAEESI/ ΕΚΠΡ. KHALED ALI ALQAYDI, ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΡΕΑΣ SOOSUK  LIM, ΚΙΝΑΣ
QIYUE  ZHANG ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ XU HUIMIN, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ VALENTIN PORIAZOV,
ΚΑΝΑΔΑ MARK  ALLEN, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ERNST REICHEL /ΕΚΠΡ. HEIKE DETTMANN,
ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΩΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΜΕΓΑΡΩΝ & ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΑΒΡΙΗΛ, ΘΕΣΠΙΩΝ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ο  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ  ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ, Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ CANON LEONARD DOOLAN, Ο ΡΑΒΗΝΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΝΕΓΡΙΝ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΑΛΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ/ΕΚΠΡ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ  ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ/ΕΚΠΡ.  ΙΣΑΑΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ   ΓΙΩΡΓΟΣ,  ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΚΡΙΑΡΗ ΙΣΜΗΝΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΟΤΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,
O ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΠΟΤΤΑΚΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΦΛΟΓΑΪΤΗΣ,  Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΙΛΟΥ MOTOR OIL ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ «GRECOTEL» ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΓΕΝΝΕΣΙΣ  ΑΘΗΝΩΝ» ΠΑΝΤΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ   ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΣΦΕΕ» ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ» ΚΑΡΤΑΠΑΝΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ,
IQ DERMATOLOGY CARE ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΖΕΡΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «CSI  Institute» – ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΙΑΝΝΙΡΗ  ΜΑΡΙΑ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΙΛΙΝΟΙΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΑΓΩΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ο  ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΑ –ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΛΥΔΙΑ ,  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΛΕΚΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΕΦΕΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, Αν. Προ. ΕΦΕΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ
ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.