Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Όπου φύγει φύγει: Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/08/diodia-600x400.jpg
Αυξημένη είναι η κίνηση και στις εθνικές οδούς αυτή την ώρα. Τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών-Λαμίας παρατηρούνται ουρές στα διόδια από εκδρομείς που άφησαν πίσω τους την πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της τροχαίας η κίνηση θα αυξηθεί κατακόρυφα μέσα στο επόμενο τρίωρο, καθώς πολλοί σχολάνε από τις δουλειές του αυτή την ώρα και σε λίγο θα ξεκινήσουν το ταξίδι προς τον προορισμό των διακοπών τους. 
Η Ελληνική Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα για την ασφαλή έξοδο των αδειούχων, φροντίζοντας να υπάρχουν κλιμάκια της τροχαίας κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης.
Ο οδηγός, φαίνεται πως υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του  και προσέκρουσε στην προστατευτική νησίδα.
Το οχήματα που ακολουθούσαν ωστόσο, δεν πρόλαβαν να φρενάρουν, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν το ένα μετά το άλλο και να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.
Επί τόπου έχουν σπεύσει άνδρες της Τροχαίας και ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας, δεν υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, λόγω και της εξόδου των εκδρομέων του Αυγούστου έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας.