Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου η Ορκωμοσία του νεου Δημάρχου Ξυλοκάστρου -Ευρωστινης Βλασίου Τσιώτου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

 
Λιγότερες από 15  ημέρες απομένουν από την 1η Σεπτεμβρίου όπου θα αναλάβουν καθήκοντα οι  νέες Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές που προέκυψαν από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου και η θητεία τους ολοκληρώνεται το 2023. Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες των νέων περιφερειαρχών, δημάρχων και συμβούλων. 
Στο Ξυλόκαστρο , η νέα Δημοτική αρχή  του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με Δήμαρχο τον Βλάση  Τσιώτο θα ορκιστεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του  Θεάτρου «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ».
 Μία ήμερα νωρίτερα  την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019  & ώρα 8 μ.μ στη Νεμέα,
και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου  (Οδός Λ. Παπακωνσταντίνου 39β) θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής Νεμέας με επικεφαλή τον Δήμαρχο Κώστα Φρούσιο.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ζευγολατιό θα γίνη η τελετή ορκωμοσία  της Δημοτικής αρχής Βέλου – Βόχας με επικεφαλή τον Δήμαρχο  Αννίβα  Παπακυριάκο.

 Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι τελετές ορκωμοσίας των Δημοτικών  Συμβουλίων στους υπόλοιπους τρεις Δήμους της Π. Ε. Κορινθίας ως ακολούθως:
Στο  Δήμος Κορινθίων με νέο  Δημαρχο τον  Βασίλη Νανόπουλο, στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού 56). Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος.
 \Στο Δήμο Σικυωνίων η ορκωμοσία του Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου και του Δημοτικού συμβουλίου θα τελεστεί στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου.

Την ίδια ωρα θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (0,5 χλμ Ε. Ο. Ισθμού – Λουτρακίου) η ορκομωσια του νεου Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με επικεφαλή τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη


Τέλος η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Παναγιώτη Νίκα καθώς και των νέων περιφερειακών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην Τρίπολη (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Παναναστασίου 25).