Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Η ΑΕΚ σε κρίση! Αποχαιρετάει την Ευρώπη - Το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτης - Έχασε 1 - 3 από την Τραμπζονσπόρ με χατ - τρικ του Εκουμπάν .

 ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ 1-3: Το όνειρο εξελίχθηκε σε εφιάλτης (vid)
Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Europa League βρίσκεται η Τραμπζονσπόρ που επικράτησε της ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ με 3-1.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη σε γκολ του Λιβάγια στο 5'. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν πτοήθηκαν και αφού έχασαν πέναλτι με τον Σόσα στο 24' έφτασαν στην
ισοφάριση τέσσερα λεπτά μετά.

Οι γηπεδούχοι αδράνησαν σε κόρνερ των αντιπάλων τους και ο Εκουμπάν έστειλε ανενόχλητος τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 1-1.
Σαν να μην έφτασε αυτό, ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στην Τραμπζονσπόρ.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά μάταια καθώς η τούρκικη άμυνα ήταν καλά διαβασμένη στα μετοπίσθεν.
Έχοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης τα πόδια των φιλοξενούμενων «λύθηκαν» με αποτέλεσμα να φτάσουν και σε τρίτο γκολ, με δράστη και πάλι τον Εκουμπάν, ο οποίος ολοκλήρωσε με το καλύτερο τρόπο την απόδοση τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του.
Πλέον η ρεβάνς μεταφέρεται στην Τουρκία την Πέμπτη (29/8, 20:30) εκεί όπου η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο για να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.
ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Παουλίνιο, Σιμόες, Σιμάο (63’ Κρίστιτσιτς), Μάνταλος, Βέρντε (65’ Ζεράλντες), Λιβάγια, Ολιβέιρα (83’ Γιακουμάκης)
Τράμπζονσπορ (Ουνάλ Καραμάν): Ουγκουρτσάν, Νόβακ, Χοσεϊνί, Τουρκμέν, Ζοάο Περέιρα, Σόσα, Παρμάκ, Ομούρ, Εκουμπάν (92’ Σαρί), Νουακέμε (71’ Αβντίγια), Σέρλοτ (77’ Ερντογάν).