Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΑΜΥΝΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Ακόμα δεν καταμετρήθηκαν οι ψήφοι του ελληνικού λαού και το βαθύ Κράτος της Μαντάμ "Ο" λανσάρει ονόματα Υπουργών για να κατοχυρώσει τη συγκυβέρνησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το δίκτυο της με τις Κυρίες των Κυριών και τον έλεγχο των πληροφοριών περιφέρει στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τους ήδη Υπουργούς Άμυνας και Δημοσίας Τάξης.

Ντροπή για τη δημοκρατία και για τον ελληνικό λαό αυτή η τακτική. Ο ελληνικός λαός μέσα στη λάβα του καλοκαιριού έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ελευθερία να κυβερνήσει μόνος.

Το αίσχος προβολής εξωκοινουβουλευτικού Υπουργού Δημοσίας Τάξης της δεκαετίας Καραμανλή δείχνει και την ασέβια του παρακράτους προς τον ελληνικό λαό. 

Thedayaftergr


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει την πρώτη μάχη αύριο. Αν δηλώσει υποταγή όπως όλοι οι προκάτοχοί του στα ευαίσθητα Υπουργεία θα είναι ένας Πρωθυπουργός-"μαϊντανός" που θα έχει γρήγορο τέλος.

Αύριο θα δούμε εάν έσβησε τελικά η κατάμαυρη σελίδα της Μεταπολίτευσης, που φέρει την υπογραφή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ και για την οποία πρέπει να ντρέπονται όσοι την συνυπέγραψαν.