Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα του Μαρτίνς ενόψει Πλζεν! Αυτοί έμειναν εκτός

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Ποιοι μένουν εκτός | in.gr 
 Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των παιχνιδιών με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη 18/7 να δίνουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς με τους Τσέχους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, του ανέτοιμου Χιλάλ Σουντανί, των τραυματιών Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Κώστα Φορτούνη και Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και των Ούγκο Κάιπερς, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Φράνκο Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.
Αντίθετα, στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Πλζεν βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.
Στη Β’ λίστα βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (23/7) ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει έως δύο αλλαγές. Υπενθυμίζουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (30/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
 
H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Προκριματικής Φάσης του UEFA Champions League απέναντι στην VIKTORIA PLZEN που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τρίτη 30/7 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 22/7 έως Παρασκευή 26/7 (10:00 – 18:00), Σάββατο 27/7 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 29/7 (10:00 – 18:00) και Τρίτη 30/7 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από 19/7 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 40€, 50€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr ).
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.