Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Της Λέττας Καλαμαρά 

Με το αριστερό ξεκινάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη διακυβέρνηση της Ελλάδας. Οι Έλληνες ενώ σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος εκλέγουν τους 300 βουλευτές την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 για να τους κυβερνήσουν σύμφωνα με τις αρχές της δημοκρατίας, ο κ.Μητσοτάκης αδιαφορεί για τη βούλησή τους έχοντας ήδη διορίσει Κυβέρνηση από το πουθενά. Πλήθος προσώπων χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση αναμένεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, να κυβερνήσουν τους Έλληνες καθιστώντας τη Βουλή διακοσμητικό στοιχείο της δημοκρατίας και τους βουλευτές της πλειοψηφίας ακριβοπληρωμένους βολευτές και πάλι μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ο κ.Μητσοτάκης διαπράττει ένα μοιραίο λάθος που θα πληρώσει πολύ σύντομα. Σε εκλογές με φαινομενικά προκαθορισμένο αποτέλεσμα 7 κομμάτων και 154-155 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί ως ουρά της Κυβέρνησης-Κουρελού ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους Υπουργούς που ορίστηκαν και πάλι εξωκοινοβουλευτικά και χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση όπως οι Κουβέλης, Ξενογιανακοπούλου, Αποστολάκης κ.λπ. για να υπηρετούν τον κ.Τσίπρα και όχι τον ελληνικό λαό. Ποια ορίζει όλους αυτούς τους πολίτες Υπουργούς εν μία νυκτί και μάλιστα διακομματικά τελικά είναι απορία. Είναι δεδομένο πάντως ότι κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν πλήρως την ήδη ελαττωματική δημοκρατία  της Ελλάδας και να την αντικαταστήσουν με μία ορισμένη ολιγαρχία.

Οι διορισμένοι Υπουργοί δεν λογοδοτούν στο λαό φυσικά. Ασκούν δοτή εξουσία από άγνωστα κέντρα που τους προωθούν και όταν εκτελέσουν το έργο τους αντικαθίστανται χωρίς κανένα προσωπικό πολιτικό κόστος. Χωρίς δημοκρατικούς φραγμούς δεν έχουν καμία αναστολή και το προσωπικό τους όφελος σε δόξα, χρήμα ή ιδεολογία αποτελεί το μόνο κίνητρό τους. Με το πρόσχημα του τεχνοκράτη ή ειδικού «κατακρεουργούν» τη δημοκρατία μετατρέποντας την σε αριστοκρατία ολίγων αδύνατη να αντιδρά στα συμφέροντά τους.

Ο κ.Μητσοτάκης αδικαιολόγητα απαρνιέται την ισχύ του λαού που τον εξέλεξε σε ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας και νικητή των Ευρωεκλογών, ανοίγοντας το δρόμο για προσφυγή και σε εθνικές εκλογές, παρά το βρώμικο πόλεμο των ολιγαρχών μέχρι εκείνη την ημέρα. Τώρα με τη νίκη και πάλι δεδομένη συναλλάσσεται χωρίς λόγο με το βαθύ Κράτος που ορίζει Υπουργούς στα ευρωπαϊκά σαλόνια και τα λιμάνια διακίνησης εμπορευμάτων, με άσχημο τέλος για όλη τη χώρα. Μόλις τολμήσει να διαφοροποιηθεί σύμφωνα με τις προσωπικές αρχές του θα γκρεμιστεί απ’ αυτούς που προτιμάει να στηριχτεί αντί του λαού προσωρινά.

Ποιοι είναι οι φωστήρες των Βρυξελλών που μετά την αποτυχημένη Ευρώπη θα έρθουν μετακλητοί να σώσουν την Ελλάδα, δεν μας είπε. Αν κρίνουμε από το έργο στο παρελθόν κάποιων προβεβλημένων Ελλήνων στην Ευρώπη όπως οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Σχοινιάς και Κωσταράκος κ.α., αν αυτοί αποτελούν τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πολιτική σωτηρία της χώρας, τότε καληνύχτα Ελλάδα και Έλληνες.

Ουδείς συναλλάχθηκε με το σκοτάδι, κύριε Μητσοτάκη, και βγήκε φωτεινότερος και η Ελλάδα χρειάζεται πολύ φως για να σωθεί. Μην κυβερνήσετε με ξένα δεκανίκια, όπως έπραξε ο κ.Τσίπρας, νομίζοντας ότι θα κυβερνά για πάντα με την παρέα του εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Hερχόμενη Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 θα είναι μία ημέρα ελπίδας ή οριστικής καταδίκης της Ελλάδας. Αξίζουμε να είναι το πρώτο... 

Thedayaftergr