Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Γεμάτη μπάζα η παραλία στην Κάτω Πεταλού.

 
 Από τον κ. Κώστα Γεννάδιο , οικιστή Παραλίας Πεταλούς, λάβαμε επιστολή, για μπάζα κλπ που είναι γεμάτη η παραλία του οικισμού και την οποία δημοσιοποιούμε:


"Καλήμερα σας ,είμαι ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στην περιοχή της Παράλιας Πεταλούς στο Δερβένι και ακριβώς μπροστά στην παραλια υπαρχει αυτο το θεαμα (σας στελνω τις αναλογες φωτο).
 
Αυτή η κατάσταση δεν είναι φετινή , το σημείο αυτό είναι έτσι εδώ και 15 χρόνια , ανά περιόδους καθαρίζω όσο μπορώ με γείτονες τον χώρο αλλά όπως βλέπετε πλέον με τόσα μπάζα , παλέτες , καδρόνια και ότι άλλο έχει πεταχτεί σε αυτό το σημείο , μόνο μπουλντόζα μπορεί να δώσει λύση.
 Το σημείο για το οποίο είναι όλο το πρόβλημα είναι στο τέλος της ευθείας από ΔΕΡΒΕΝΙ προς Μαύρα λιθάρια , εκεί που είναι το βενζινάδικο SHELL του κ. Μεντζελίδη.
Υπήρξε και περίπτωση πριν χρόνια που στην διάρκεια του καθαρισμού, ενημερωθήκαμε ότι μπορεί να δεχτούμε μέχρι και καταγγελία για “καταστροφή και παραποίηση της παραλίας”...ότι δλδ τα μπάζα που κάποιοι πέταξαν εκεί , πλέον είναι κομμάτι του χώρου και δεν μπορούν να απομακρυνθούν !!! και ότι πρέπει να πάρουμε άδεια ακόμα και από το λιμενικό μιας και το πρόβλημα είναι επάνω στην παράλια .
Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να με βοηθούσατε  θα το εκτιμούσα αφάνταστα .
 
με εκτίμηση
 
Κώστας Γεννάδιος
6944390858"