Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΤΟΥΣ


- Έκτακτο ΚΥΣΕΑ: το τελευταίο κόλπο ενός έκπτωτου πρωθυπουργού 
Τι Τσιπρας τι Σημιτης.
Μόνο ο Τσοχατζόπουλος μας λειπει. Σαν να μην πέρασε μια νύχτα. Μια γενιά χαμένη. Πάμε για την επόμενη.


- Μεγαλο κόλπο Τσίπρα -Αποστολακη στις πλάτες των Ελλήνων. Ο απο-νομιμοποιημένος ως πρωθυπουργός Τσιπρας και ο διορισμένος υπουργός του ρίχνουν το τελευταίο πολιτικό χαρτί για να παραμείνουν στην εξουσία, είκοσι μερες πριν απο τις εκλογές. Θα σώσουν οι Τούρκοι τον Αλέξη Τσιπρα; Θα φανει μέχρι τις 23 Ιουνίου.


- Άψογη συνεργασία βαθέως κράτους Ελλάδας-Τουρκίας 
Βάζουν πατριωτική βόμβα στην αυτοδυναμία Μητσοτακη ενάντια στη βούληση του λαού. Πρόθυμοι πολιτικοί υπηρέτες Τσιπρας -Αποστολακης. Μαζί ολιγάρχες και κυνηγοί των εξοπλιστικών δαπανών.


- Ο λαός ζητησε με την ψηφο του τον Μητσοτακη. Ο Τσιπρας φέρνει τους Τούρκους για να σωθεί πολιτικά. Δεν αντέχει την τελική καταδίκη του απο το λαό.

- Η δημοκρατία επιβάλει όσο ποτε άλλοτε Υπηρεσιακό πρωθυπουργό και Υπηρεσιακό υπουργό άμυνας άμεσα, σήμερα. Αλίμονο εάν δυο εβδομάδες πριν την 7η Ιουλίου χειρίζονται εθνικά θέματα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Τσιπρας και Αποστολακης. Οφείλει να παρέμβει ο ΠτΔ για αντικατάσταση τους.

- Ο ερχομός κυβέρνησης Μητσοτακη με υπουργούς σε ευαίσθητους τομείς μη ελεγχόμενους απο παράκεντρα εξουσίας φέρνει κόλπα για εθνική κρίση. Μη αποδεκτή απο τα παράκεντρα η βούληση του λαού. Μεγάλη απειλή για τους λαθρέμπορους διακινητες ο έλεγχος των συνόρων απο μια κυβέρνηση Μητσοτακη.

- Πρόθυμα μέσα ενημέρωσης στην υπηρεσία Τσίπρα Αποστολακη δυναμιτίζουν εθνικά την προεκλογικη περίοδο. Όχι τυχαίες οι τελευταίες τροπολογίες δώρο Τσίπρα σε επιχειρηματιες με άμεσο ενδιαφέρον - ΜΜΕ, εξοπλιστικά. Ήρθε η ώρα για το αντίδωρο προς την οικογένεια της διαπλοκής που διψα για νέο 1996 πριν την 7η Ιουλίου.

- Στην υπηρεσία Τσίπρα Αποστολακη η Φωφη Γεννηματα. Το ΚΙΝΑΛ απευθύνεται σε ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση για τα εθνικά. Αφού η Φωφη κόπτεται για την Ελλάδα ας αιτηθεί επίσπευση των βουλευτικών εκλογών για την επόμενη Κυριακη 23 Ιουνιου2019.

- ΚΥΣΕΑ στο μέσο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος απο τον άθεο Αλέξη Τσίπρα.

- Απροκάλυπτα Πολιτικά παιχνίδια με κακό τέλος για την Ελλάδα.

- Νέο ‘74 οραματίζονται οι εχθροί της Ελλάδας. Θα είναι ο Τσιπρας ο νέος Ιωαννιδης;

Thedayaftergr