Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του αντιπροέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ροδόλφου Μορώνη

moronis31411471882
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα θερμά συλλυπητήριά του για την απώλεια του αντιπροέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ροδόλφου Μορώνη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Ροδόλφου Μορώνη, αντιπροέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και διακεκριμένου δημοσιογράφου με μακρά πορεία στον δημόσιο βίο της χώρας.
Ο Ροδόλφος Μορώνης υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία του τύπου αναδεικνύοντας την ευθύνη των λειτουργών του για την ποιότητα της δημοκρατίας και έδωσε μάχες, και στις πιο δύσκολες στιγμές, κατά της συγκέντρωσης της ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης.
Το κύρος του και η ευρύτατη εκτίμηση στο πρόσωπό του, τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον δημοσιογραφικό κόσμο, τον ανέδειξαν επί σειρά ετών στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, του οποίου διετέλεσε αντιπρόεδρος από το 2016 έως τον αδόκητο θάνατό του.
Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης