Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η περιοδεία της Μαρίας Παπακωνσταντίνου στη Δυτική Κορινθία

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, λωρίδες και εσωτερικός χώρος
Περιοδεία στη Δυτική Κορινθία πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο, η υποψήφια βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κορινθίας , κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου .
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες
Η κ. Παπακωνσταντίνου χθες Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε Πύργο Κορινθίας (Φωτο αριστερά). Όπου συζήτησε με τους κατοίκους του χωριού για την υπερφορολόγηση, την ασφάλεια και το πως θα ενισχυθεί το αγροτικό εισόδημα.
  
Σημερα η κ. Παπακωνσταντίνου, αφού πρώτα εκκλησιάστηκε στην Παναγία Φανερωμένη στο Ξυλόκαστρο επισκέφθηκε  το Καμάρι, το Δερβένι, τη Λυγιά, το Στόμι, τη Λυκοποριά, το Κάτω Πιτσά και το Κάτω Λουτρό..  
 Η κ. Παπακωνσταντίνου συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής , επαγγελματίες, ανθρώπους της παραγωγής  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χρειάζονται άμεση λύση . Περιμένουν από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη χαμηλότερους φόρους και περισσότερα κίνητρα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος