Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Υποχρεωτική υποδοχή Νίκα στο ισόγειο της Π.Ε. Κορινθίας - Στο γραφείο του Αντιπερειάρχη βρισκόταν ο Πέτρος Τατούλης...







Από 1η Σεπτεμβρίου 2019 ο κ. Παναγιώτης Νίκας αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για την ενημέρωσή του σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια, με Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους της Πελοποννήσου.
Χθες ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας όπου τον υποδέχτηκε υποχρεωτικά «στο ισόγειο» του κτιρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας
Πελοπίδας Καλλίρης , καθώς  στον πρώτο όροφο στο γραφείο του , βρισκόταν ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Ο κ Πέτρος Τατούλης συνοδευόταν , από τους Περιφερειακός Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου. Απόστολο Παπαφωτίου , Γιώργο Πετρίτση , Θανάση Γκίκα , Άγγελο Παπαγγελόπουλο και τον νεοεκλεγέντα Γιώργο Οικονόμου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρότι βρέθηκαν στον πρώτο όροφο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην Κόρινθο, δεν επιδίωξαν να συναντηθούν και ν’ ανταλλάξουν ένα «γεια» με τον νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Η κα Νικολάκου δήλωσε: “Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κ. Νίκας στον Τατούλη”.
Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απάντησε στο περιβάλλον του Τατούλη τονίζοντας ότι: “Η Περιφέρεια δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση κύριε Τατούλη” για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου γύρω από τα όσα συμβαίνουν και σχετίζονται με εργολαβίες της ΚΑΣΤΑΤ για έργα που έχει αναλάβει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Βόμβα” από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου γύρω από τα όσα συμβαίνουν και σχετίζονται με εργολαβίες της ΚΑΣΤΑΤ για έργα που έχει αναλάβει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε προσυμβατικό έλεγχο ο οποίος και έγινε – και μάλιστα η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε μια ημέρα πριν την περιβόητη συνέντευξη Τατούλη στην Τρίπολη με εκείνα τα σκηνικά που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας – γίνεται γνωστό προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων πως απορρίπτεται η σύμβαση για το έργο “κόμβος Ισθμού – Επιδαύρου ασφαλτοστρώσεις” προϋπολογισμού 900.000€, με αιτιολογία τη συγγενική σχέση πρώτου βαθμού της εταιρείας «ΚΑΣΤΑΤ Τεχνική» και των ιδιοκτητών της με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη με βάση την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία των δημοσίων έργων!!!Η εξέλιξη αυτή αν μη τι άλλο – όπως την παρουσίασαν τα parapolitikaargolida.gr και το supertvkorinthos.gr – αποτελεί μια… θρυαλλίδα εξελίξεων για τα όσα έχουν γίνει εδώ και καιρό, με τα ερωτήματα να παραμένουν πολλά.
Τέλος ο Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε χθες τον νέο δήμαρχο Κορίνθου Βασίλη Νανόπουλο στο γραφείο του στην Κόρινθο.








http://korinthostv.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-3252353-1024x530.png

Πληροφορίες: korinthostv.gr – ekorinthos.gr