Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

"Τούρκος" ... ο Μπακασέτας

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/06/MPAKASETAS-768x542.jpg
Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου ο  Τάσος Μπακασέτας να… αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Τουρκίας και την Αλάνιασπορ. Ο διεθνής Κορίνθιος μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει συμφωνήσει με ομάδα της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού
πρωταθλήματος (εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή της Αττάλειας).
Η Αλάνιασπορ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση που υπολογίζεται λίγο κάτω από 1 εκατ. ευρώ και πλέον αναμένεται η απάντηση της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το deal. Σύμφωνα όμως με όσα γίνονται γνωστά, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Τουρκία, κάτι που σημαίνει πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.
Εάν η μετακίνηση ολοκληρωθεί, ο Μπακασέτας θα συναντήσει στην Τουρκία τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε με την Αλανιασπόρ έως το καλοκαίρι του 2021.
Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής άσος ανανέωσε τον περασμένο Ιανουάριο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το 2016 στην Ένωση, μετρώντας συνολικά σε αυτές τις τρεις σεζόν 113 συμμετοχές, 20 γκολ και 13 ασίστ.