Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΠΛΕ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Σε εντατικούς ρυθμούς βρίσκονται οι ελαιοχρωματιστές της οργανωμένης μαφίας που κρατάει υπόδουλη την Ελλάδα με τη βοήθεια ενός καθεστωτικού και παρασιτικού 20% του λαού της. Όλοι οι χειροκροτητές του Τσίπρα μετατρέπονται ξαφνικά σε οπαδούς του φιλελευθερισμού και του Μητσοτάκη. Είναι πραγματικά γελοίο όλοι οι κατέχοντες τα δημόσια και θεσμικά αξιώματα εδώ και τέσσερα χρόνια, τώρα να φιγουράρουν ως νέοι σωτήρες της πατρίδας.

Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να πέφτει στην παγίδα και να σαγηνεύεται από αυτούς που λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία μαζί με το καθεστώς Τσίπρα. Τα σκουλήκια της εξουσίας που βασάνισαν έναν λαό επί δεκαετίες και επεδίωξαν την καταστροφή της Ελλάδας από το 2015 λανσάρονται προεκλογικά ως όψιμοι νεοδημοκράτες. Μαζί τους και όσοι κατακρεούργησαν την Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας.

Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να ενημερώσει το λαό πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου 2019 αν θα αλλάξει τη χώρα από τη ρίζα της ή θα μας κουράσει και πάλι όπως ο κ.Τσίπρας με τη γνωστή κατάληξη. Νέα πρόσωπα παντού είναι η μόνη λύση και αποχή από συνεχώς προβεβλημένες προσωπικότητες από κανάλια και εφημερίδες ιδιοκτητών με σκοτεινές επιχειρηματικές δράσεις και τεράστια χρέη για τα οποία καμία τράπεζα δεν ενοχλείται παρά μόνο στην περίπτωση σκοτεινών εντολών εξόντωσης μη πλήρως ελεγχόμεων μέσων ενημέρωσης για να μην είναι ελεύθερα την 8η Ιουλίου 2019.

Αν δεν μπορεί να αλλάξει την ουραγό της Ευρώπης και σύντομα των Βαλκανίων σε ποιότητα ζωής να μας το πεί. Αλισβερίσια τύπου Τσίπρα και υποτίμηση του λαού ξανά σε συνεργασία με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα προς επιβίωση ολιγαρχών και μανδαρίνων εις βάρος των ντόπιων δουλοπαροίκων είναι εγκληματική.

Η΄ τώρα ή ποτέ, κύριε Μητσοτάκη. Μην υποτιμάτε και εσείς το λαό, όπως οι Τσίπρας, Καμμένος, Θεοδωράκης και Λεβέντης. Το ίδιο τέλος θα έχετε και πολύ σύντομα μάλιστα...
 

Thedayaftergr