Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών Λουτρακίου...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ.ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Λουτράκι 16/5/2019
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ.ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
Είναι πραγματικά εκπληκτικό και πραγματικά άξιο ενδιαφέροντος το φαινόμενο εμμονής του κυρίου Λογοθέτη με την διαδικασία του debate.
Είναι επίσης εκπληκτική η αφαιρετική του ικανότητά,  να απομονώνει από ολόκληρα δελτία τύπου συγκεκριμένες παραγράφους και να τις χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι το αρχείο δημοσιευμάτων  της Δημοτικής
Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών αλλά και η μνήμη μας είναι σε αρίστη κατάσταση.
Για του λόγου το αληθές, όσον αφορά το δημοσίευμα μας του 2014  αναφορικά με το debate, στο οποίο πέρα των όσων επιλεκτικά απέσπασε ο κύριος Λογοθέτης,  γράφαμε και τα εξής: «….η ανάλωση του προεκλογικού χρόνου σε συζητήσεις εντυπωσιασμού μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του κ. Λογοθέτη, δεν καλύπτει όμως τις ανάγκες των δημοτών που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Οι δημότες απαιτούν λύσεις στα προβλήματά τους από μια ισχυρή δημοτική αρχή που δεν την χαρακτηρίζουν η αδράνεια και οι καταστροφικές μέθοδοι….»
Τα ίδια ανέφερε ως πάγια θέση για το debate  και ο κ. Γιώργος Γκιώνης στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Επίσης να του υπενθυμίσουμε ότι οι δημόσιοι δημοκρατικοί διάλογοι γίνονται και μέσα στο ναό της Δημοκρατίας , ήτοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσο για τον ελεύθερο χρόνο που θα διαθέτει ο κάθε υποψήφιος επικεφαλής μετά τις εκλογές αυτό δεν είναι υπόθεση του κυρίου Λογοθέτη. Είναι υπόθεση του λαού που αποφασίζει με την ψήφο του και με το ιερό δικαίωμα της επιλογής του.
Εμείς του συνιστούμε ψυχραιμία.


Γραφείο τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ